Fantasy Land Pool Party: Ljeto počinje u Samoboru uz najbolje hrvatske DJ-e

Fantasy Land Pool Party: Ljeto počinje u Samoboru uz najbolje hrvatske DJ-e

Foto: Press

TREĆU godinu zaredom u Samoboru se 28. lipnja 2014. održava prvi, pravi i originalni POOL PARTY kojim se zagrijava za žestoko ljeto, Ultra Music festival u Splitu, Apsolventsko putovanje u Grčku i druge lude avanture koje vas čekaju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Neočekivano dobre povratne reakcije dosadašnjih posjetitelja ekipi iz Fantasy Landa nije ostavilo drugu opciju, već napraviti ovogodišnji treći po redu POOL PARTY još boljim, produkcijski većim i sadržajno bogatijim.

Pa vas tako uz karakteristični DRINKS ALL INCLUSIVE princip, 28. 6. na bazenima Vugrinščak u Samoboru očekuje cjelodnevni program uz najbolje hrvatske DJ-e i izvođače: Kosta Radman, Aldo Morro i DJ Jurki predstavnici su "Zrće Residents asocijacije", DJ eM Bee i Tom Polo najbolji su zagrebački Rnb DJ-i, te Pill Jackson, resident Carpe Diem kluba s Hvara. Uz njih će se na mikrofonu pojaviti popularni Dragi iz grupe Connect u ulozi voditelja, te MC AdaM pobjednik Red Bull MC battlea, a sve će dodatno začiniti nastup trenutno najpopularnije plesne skupine MADNESS, čiji je "Yoncé – Partition" video pogledan na Youtubeu više od 800.000 puta.

Ali što Fantasy Land POOL PARTY čini tako posebnim? Ono što je bio događaj za nekolicinu prijatelja, ponajviše usmenom predajom razvilo se u jedan od najtraženijih i posve drugačijih događaja u godini. Specifičnost zasigurno leži u poznatoj DRINKS ALL INCLUSIVE shemi koja eventu daje komponentu ležernosti, također i tradicija inzistiranja na omjeru cure/dečki striktno 50:50, te ograničen broj karata što pridonosi ekskluzivnosti.

Velika nagradna igra na Facebooku: putovanje u Grčku, Ultra Europe ulaznice i ostale vrijedne nagrade

Požurite lajkati službenu Facebook fan page Fantasy Landa gdje uskoro kreću brojne nagradne igre u kojima će se podijeliti vrhunske nagrade.

Više informacija pronaći ćete na web stranici i Facebook eventu, te slike s prošlih partyja na Instagramu.

Fantasy Land, mjesto gdje ljeto počinje!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara