Fit mama razbjesnila žene na društvenim mrežama: "Imam dijete, pločice i nemam izgovore"

Fit mama razbjesnila žene na društvenim mrežama: "Imam dijete, pločice i nemam izgovore"

Foto: Facebook

ABBY PELL, 33-godišnja mama iz Sussexa, mislila je da će objavom fotografija na društvenim mrežama pomoći drugim ženama da se vrate u formu nakon poroda, ali dogodilo se upravo suprotno.

Naime, Abby se našla na udaru kritika onih koji tvrde da je to što objavljuje "omalovažavanje žena koje nisu uspjele vratiti liniju".

"Ovo je tako ponižavajuće, kladim se da ne mora raditi za život", samo je jedan od komentara na fotografije fit mame koja je nedavno objavila uz poruku: "Imam dijete, pločice i nemam izgovore".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč negativnim komentarima, ona i dalje tvrdi da samo želi pomoći: "Udebljala sam se i isprobala različite dijete, ali neprestano sam bila gladna i sve je postalo neizdrživo".

Dodaje da je vitku liniju redovitim odlaskom u teretanu uspjela održati čak i uz majčinstvo i vođenje vlastitog posla.

Iako je očekivala da će fotografija izazvati reakcije, nije očekivala val negativnosti: "Nikad mi nije bila namjera nekog uvrijediti. Moj je život bolji otkad sam se vratila u formu i nadala sam se da ću ovako ohrabriti druge da učine isto. Žalosno je stanje kad se nečija zdrava strast tretira kao zlostavljanje dok se ohrabruje pretilost i promicanje nezdrave hrane".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara