Fresh Island Festival osvaja Europu

Foto: Press

FRESH ISLAND FESTIVAL u sklopu je svoje promotivne klupske turneje osvojio fanove diljem europskih metropola kao što su Munchen, Beč, Graz, Berlin, Augsburg, Krakow, Prag, Ljubljana, Beograd i Zagreb.

U subotu 17. svibnja, DJ Bizzo Bodega i DJ Phat Phillie, jedni od osnivača Festivala, zasvirat će u prestižnom londonskom klubu Scala, gdje su među ostalima nastupili Coldplay, Foo Fighters, Moby, Dido, Chemical Brothers, Outkast, Kelis i mnogi drugi poznati izvođači.

Fresh Island Festival u kratkom je vremenu postao omiljeni festival europske party scene čemu svjedoče i mnogobrojne suradnje s najboljim klupskim i festivalskim venueima diljem Europe koji su ugostili trenutno najsvježiji festival na svjetskoj sceni.

U sklopu Fresh Island Festival promotivne turneje, DJ Phat Phillie i DJ Bizzo Bodega posjetili su svjetske metropole kako bi proširili dobru riječ o festivalu. Tako je 24. travnja u Munchenu, u klubu Crux, održana velika press konferencija u suradnji s njemačkim uredom Hrvatske Turističke Zajednice na kojoj je glavni gost bio legendarni DJ i producent DJ Jazzy Jeff. Uz Munchen promotivna turneja obišla je sve važnije europske metropole, a samo u lipnju s Fresh Island Festivalom plesat će se u Bratislavi, Londonu, Varšavi, Berlinu, Milanu i drugima.

Festival će uskoro biti rasprodan, a organizatori razmišljaju o opciji izlaska iz klubova Papaya i Aquarius na samu plažu Zrće te gradnju velike Big Beach pozornice kako bi svim fanovima koji dolaze iz 40 zemalja pružili nezaboravan i nesmetan festivalski užitak.

Od 23. do 25. srpnja očekuje se da će festival posjetiti 30.000 ljudi te preko 100 svjetskih medijskih kuća. Na festivalu će kao glavne zvijezde nastupiti Rick Ross, DMX, Method Man & Redman, Pusha-T te preko 40 europskih DJ crewova.

Ulaznice po cijeni od 418 kuna za ex Yu zemlje te internacionalne od 79 eura dostupne su ovdje, a festivalske pakete potražite ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara