Ima i Australija svoju Nessie: Što je to snimljeno kako izranja iz vode?

Ima i Australija svoju Nessie: Što je to snimljeno kako izranja iz vode?

Screenshot: Huffington Post

PRIJE nekoliko dana iz Australije je krenula priča koja se u vrlo kratkom roku proširila svijetom, a to može zahvaliti činjenici da se u njoj radi o još jednom "misterioznom ukazanju".

Naime, 25. listopada u blizini Magnetskog otoka viđeno je i snimljeno nešto što je očevice podsjetilo na slavnu Nessie, čudovište iz Loch Nessa. Naravno, kao to već obično biva kad su u pitanju ovakve snimke, sve je jako mutno, ali to nije bila prepreka da se priča proširi i da ljudi povjeruju da je u pitanju neki Nessin rođak, piše Huffington Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek koji je sve fotografirao, David “Crusty” Herron, kazao je: "Ljuljalo se gore-dolje na vodi i nije mi bilo jasno što je to. A onda je netko uzviknuo: 'Izgleda kao čudovište iz Loch Nessa!'. Nikad nisam vidio ništa slično. Moglo bi biti bilo što. Svi jedva čekamo saznati što je".

Ipak, ubrzo su se javili i ponešto razumniji komentari. Australski kriptozoolog Rex Gilroy smatra kako je viđeno ustvari brod koji je početkom mjeseca potonuo u blizini, ali ne isključuje mogućnost da je u pitanju nešto drugo, budući da je u posljednjih mjesec dana tamo prijavljeno nekoliko "viđenja" čudnih bića s dugim vratovima i malenim glavama, piše Yahoo! Australia.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara