Index The Fejs 2012: Jesi li već prijavila svog frajera kako bi ti osvojio besplatno skijanje? One jesu!

Index The Fejs 2012: Jesi li već prijavila svog frajera kako bi ti osvojio besplatno skijanje? One jesu!

Foto: Index

TKO JE najbolji hrvatski frajer na Facebooku u 2012.? Onaj koji će svojoj frendici/curi i njenom društvu osvojiti tjedan dana lude zabave u Francuskoj! Nekoliko prijava već je stiglo! Što ti čekaš?

>>> PROFILI PRIJAVLJENIH KANDIDATA <<<

Index.hr, Lajk.hr i najpoznatija turistička agencija za mlade na ovim prostorima - Collegium (www.collegium.eu) organiziraju "The Fejs 2012", izbor za najboljeg frajera na Fejsu u 2012. godini, u kojem će djevojke uživati u svakom pogledu. Cure - došlo je vrijeme da iskoristite svoje muškarce i za sebe i svoju ekipu (ukupno tri osobe) osvojite tjedan dana skijanja i lude zabave u Francuskoj. Pobjednicu i njeno društvo vodimo na KnockOut Snow Festival, u francuske Alpe (Orcieres, od 05. do 12. siječnja 2013. godine).

Pravila su jednostavna: Prijavite punoljetnog frenda/dečka/poznanika (koji vam za to mora dati pristanak), pošaljite nam što otkačeniju njegovu fotku, osnovne informacije (kako se zove, koliko ima godina i gdje živi), i razlog zašto bi baš on trebao biti The Fejs 2012. Ukoliko baš tvoj frend pobijedi (za to će mu trebati lajkovi posjetitelja i glasovi žirija), vodimo tebe i tvoje društvo u Francusku! Frajere smiju prijavljivati samo punoljetne ženske osobe iz Hrvatske, pod punim imenom i prezimenom, a detaljna pravila natječaja pronađite na dnu teksta. Naglašavamo da ovo nije izbor ljepote. Opis koji ćete postaviti uz fotografiju vašeg frajera mogao bi biti presudan u odluci žirija. Prijave šaljite na thefejs@index.hr.


***

PRAVILA NATJEČAJA


- Muške kandidate na izbor prijavljuju njihove djevojke/žene/prijateljice. Uvjet je da su i prijavljeni kandidat i djevojka koja ga prijavljuje punoljetni te da su oboje iz Hrvatske. Prijavljeni kandidat mora dati pristanak svojoj djevojci/ženi/prijateljici za to da ga prijavi na natječaj.

- Zaprimljene prijave će IndexTheFejs administrator objavljivati u Indexovoj rubrici Lajk kao fotografiju s opisom koji se sastoji od osnovnih informacija o frajeru (ime i prezime, datum rođenja, gdje živi) te kratkog obrazloženja zašto bi baš on trebao biti "The Fejs 2012". Djevojke trebaju frajere prijavljivati na mail thefejs@index.hr.

- Važeće su isključivo prijave zaprimljene putem maila thefejs@index.hr te objavljene u u Indexovoj rubrici Lajk od strane IndexTheFejs administratora.

- Vulgarne i nepotpune prijave neće biti uzete u obzir. Kandidati za koje utvrdimo da nisu punoljetni, nisu iz Hrvatske, ili nisu dali pristanak bit će diskvalificirani. Nagradu osvaja djevojka koja je poslala prijavu, a ne frajer koji pobijedi u izboru. Budite stoga dobri prema svojim boljim polovicama odnosno frendicama - osvoji li uz pomoć vas nagradu, možda i vas povede sa sobom na skijanje.

- Prijave se primaju od 29. studenog u 12 sati pa sve do proglašenja Top 10 kandidata, 20. prosinca u 12 sati.

-
U uži krug izbora ulazi Top 10 kandidata koji do 20. prosinca 2012. u 12 sati skupe najveći broj lajkova na stranici www.lajk.hr, odnosno index.hr/lajk. Naknadno prikupljeni lajkovi se ne računaju.

- Među Top 10 kandidata s najvećim brojem lajkova fotografija objavljenih u Indexovoj rubrici Lajk, naš će peteročlani žiri odabrati pobjednika


- Pet članova žirija dodjeljuje bodove kandidatima po principu: Najbolji frajer 10 bodova, drugi najbolji frajer 7 bodova, treći najbolji frajer 5 bodova, četvrti frajer 3 boda, a peti frajer 1 bod.

- Jedan od pet članova žirija bit će "publika", odnosno kandidate će se rangirati prema glasovima čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U slučaju da nakon zbroja bodova koje su im dodijelili članovi žirija dva ili više kandidata imaju jednak broj bodova, pobjeđuje onaj koji je skupio više lajkova čitatelja.

- Pobjednik će biti objavljen 21. prosinca u 12 sati, zajedno uz tablicu bodova koje su kandidatima koji su ušli u finale dodijelili članovi žirija, kao i imenima članova žirija koji su sudjelovali u odabiru pobjednika.

- Svi kandidati koji sudjeluju u natječaju, odnosno djevojke koje su ih prijavile, odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova fotografije svog ili fotografija drugih kandidata, kao i prava žalbe na odluke žirija.

- Pobjednik izbora djevojci koja ga je prijavila osvaja tjedan dana lude zabave s društvom (pobjednica + dvije osobe) u Francuskoj, na KnockOut Snow Festivalu, u organizaciji agencije Collegium.

- Djevojka koja prijavljuje nekog kandidata mora imati važeću putovnicu.

- U natječaju ne smiju sudjelovati zaposlenici Indexa i agencije Collegium, kao niti članovi njihovih obitelji i rodbina.

- Index zadržava pravo da odbije kandidature za koje procijeni da bi narušile regularnost ili ugled natjecanja.

- Svi kandidati, odnosno djevojke koje su ih prijavile na natječaj uz njihovo odobrenje, svojim sudjelovanjem prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?