Index i Hrvatski klub putnika opet na najluđem putovanju: Spremili i smo poklon za najveće avanturiste!

Foto: Privatna arhiva, HKP
Video: Dea Redžić, Srna Bijuk /
 Index.hr 

NAJAKTIVNIJI hrvatski putnici spremaju se za novu avanturu. Hrvatski klub putnika i Index opet idu na put po svijetu, u putopisno-avanturističkom projektu u kojem smo vas već vozili Transsibirskom željeznicom, preživjeli s vama mamurluk na Tajlandu i spustili se iz Anda biciklima u amazonsku džunglu, na najopasnijoj cesti na svijetu. Upravo su na dionici koja prati nezaboravne krajolike Perua i Bolivije, od Pacifica do pustinje Atacame i Salar de Uyunija, mjesta s magične ljestvice zaista morate vidjeti prije nego umrete, naši putnici, pa i potpisnici ovih redova, doživjeli neke od najljepših trenutaka u životu. Snimili smo sjajne kadrove u kratkom dokumentarcu, na putovanju u kojem nam se možete i pridružiti. Plivali smo s morskim lavovima i paraglajdali nad oceanom, izgubili se kaosu La Paza i "ubili oko" kod Machu Picchua. 

Ove sezone u projektu Lifetimes Adventure Index i HKP svojim čitateljima poklanjaju dio svog aranžmana o čemu više možete saznati na službenim stranicama HKP. U pitanju je upravo dionica koja obuhvaća putovanje kroz Peru i Boliviju, pa deset najbržih avanturista koji se jave na mejl hrvatskiklubputnika@gmail.com očekuju iznenađenja. 

Pogledajte Indexov dokumentarac koji smo snimili na nezaboravnom putovanju, a uskoro pročitajte i opsežne reportaže. Na stranicama HKP-a provjerite i kompletan program putovanja! 


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara