Ingrid zahvalila kralju house glazbe Jerryju Roperu za remix: "Hvala što ste od mog govora napravili sprdnju"

Ingrid zahvalila kralju house glazbe Jerryju Roperu za remix: "Hvala što ste od mog govora napravili sprdnju"

Foto: Privatan album

NAKON što je svjetski kralj house glazbe Jerry Ropero napravio remix popularnog govora promatračice u EU Ingrid Antičević Marinović, glazbenik je odlučio osobno kontaktirati Ingrid, a napisao joj je i pismo.

"Poštovana gospođo Ingrid Antičević Marinović,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Moje ime je Jerry Ropero, španjolski sam glazbeni producent oženjen Hrvaticom Anitom “Narany“ Ropero. Kako ste i primijetili, govor koji ste održali u Brusselsu vrlo je brzo postao jedan on najgledanijih video klipova na internetu u cijelom svijetu. Budući da mi se govor svidio, odlučio sam ga uglazbiti i objaviti. Moja jedina namjera je pokazati vam potpunu podršku, jer sam jako ponosan na vašu hrabrost da budete glas Hrvatske sa svojim znanjem engleskog jezika! U isto vrijeme jako podupirem ulazak Hrvatske u EU, i ova je pjesma moj osobni doprinos prema vama i vašoj zemlji. Pomoću ove pjesme, mladi i ne toliko zainteresirani i informirani ljudi, dobit će potpunu sliku što se događa u njihovoj zemlji kroz ovu pjesmu. Nadam se da ćete uživati u ovoj maloj izvedbi isto kao što sam i ja uživao radeći muziku, i ostanite ovakvi hrabri i ponosni ispred svoje zemlje kako ste i pokazali!", stoji u njegovom pismu.

"Zahvaljujem i ja njemu što je od mog govora napravio sprdnju. No nije on kriv, krivi su mediji što su od muhe napravili slona", poručila je iz Bruxellesa Ingrid Antičević Marinović preko njegove glasnogovornice Gordane Malašić Lazić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara