"Ja se resetiram": Premijerno pogledajte novi spot Lollobrigide

Foto: PR fotografija

OVAJ hrvatsko–slovenski electro–pop band proteklih je tjedana marljivo radio na snimanju spota za pjesmu "Ja se resetiram“, a posebno su ponosni na to što su ovaj put sav posao odradili sami članovi benda - Ida i Kleemar (klavijaturist). Spot je rađen bez rasvjete, šminke i skupe opreme, ali s puno truda i volje. Ovo je priča ispričana očima samog banda. Spot je snimljen mobitelom, na lokacijama u Zagrebu, Velenju, Ljubljani i Murskoj Soboti.

"Pošto Kleemar živi u Sloveniji, viđamo se samo vikendom, cijeli video smo snimali u pauzama između tonskih proba i koncerata, tijekom mjesec dana. Dok ostali večeraju, ja navlačim uniformu, škarnicl na glavu i u akciju! Trgovi, parkirališta, polja, ured, dućani, čak i skijaška skakaonica. Sve smo prošli. Iz shopping centra su nas izbacili, u polju su me izbole koprive, ali svaki moment je gušt. Iako je lo-fi, mislim da smo uspjeli prenijeti vibru pjesme, bar kako je mi čujemo. Sad smo ušparali pa nam sljedeći spot može opet snimati Spike Jonze", rekla je vesela Ida u šali.

Pjesma "Ja se resetiram" nalazi se na njihovom aktualnom albumu "Pilula" koji  sadrži trinaest disco plesnih pjesama, a njegov divlji i poprilično žestoki zvuk osigurao je slovenski producent Gregor Zemljič.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara