James Bond i Pussy Galore ponovno zajedno

James Bond i Pussy Galore ponovno zajedno

Foto: Press

SLAVNA Bondova djevojka Pussy Galore ponovno će se naći s tajnim agentom 007 u novoj knjizi koja izlazi u rujnu, piše BBC.

Novi službeni roman o Jamesu Bondu piše Anthony Horowitz i zvat će se Trigger Mortis. Pustolovina počinje dva tjedna nakon završetka Goldfingera, izvornog romana Bondova tvorca Iana Fleminga.

U istoimenom filmu iz 1964. godine Pussy Galore glumila je danas devedesetogodišnja Honor Blackman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horowitzev roman počinje s nekoliko Flemingovih dosad nerealiziranih ideja. "Uvijek mi je bila namjera vratiti se pravom Bondu, onakvom kakvom ga je Fleming stvorio i sjajno je što za početak priče imam izvorne materijale samog majstora", rekao je Horowitz.

"Drago mi je što sam dobio dopuštenje da priča počne dva tjedna nakon završetka Goldfingera, meni najdražeg romana i oduševljen sam što mogu vratiti Pussy Galore, najslavniju Bondovu djevojku - iako ona nipošto nije jedina opasna dama u knjizi", rekao je Horowitz.

Horowitz je jedan od autora koji je dobio dopuštenje da piše službene romane u Bondu nakon Flemingove smrti. Dosad je u karijeri, među ostalim, napisao dva službena romana o Sherlocku Holmesu i scenarij za seriju Ubojstva u Midsomeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara