Josh Brolin skoro je postao Batman: Suosjećam s Benom Affleckom!

Foto: JLP

JOSH BROLIN stvarno je bio u užem izboru za to da postane Batman u nastavku "Čovjekaod čelika", a glasine je potvrdio sam glumac.

Postojala je mogućnost da se 45-godišnji glumac pojavi u ulozi koju je dobio Ben Affleck, što je naišlo na veliko neodobravanje fanova čovjeka šišmiša, te je o tome razgovarao s redateljem Zackom Snyderom. "Pričali smo. Ja nisam pričao s ekipom, ali Zack je, to je bio dio njegove ideje. Ali jednostavno nije uspjelo. Što je u redu. Sasvim u redu. Znate, drugi je scenarij mogao bolje upaliti, ali sretan sam zbog Bena", ispričao je za Huffington Post.

S druge strane, napomenuo je da suosjeća s Affleckom zbog negativnih reakcija na izbor njega za ulogu: "Nikad u svom životu nisam vidio toliko globalnu reakciju. Suosjećam s njim, iskreno. Ne bih volio biti u njegovoj koži trenutno. Te reakcije postanu tako osobne. Dođe do toga da ljudi komentiraju: 'Jebeš tog lika, da je bar mirtav'. Što je potpuno nevjerojatno i jedno vam preostaje zapitati se: 'Čovječe, stvarno?! Taj lik samo radi baš kao i ti. I radi isto što i ti. Pokušava odabirati najbolje što može".

"Stvarno suosjećam s bilo kim koga se razapne na takvoj razini. Želim mu da razvali, da se svi oduševe i onda pojedu svoje riječi", zaključio je Brolin.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara