Kad se emotivni Dennis Rodman posipa pepelom

Screenshot: YouTube

DENNISA RODMANA po povratku iz Sjeverne Koreje u zračnoj luci u Pekingu dočekala je horda novinara, a bivši se košarkaš pred njima umalo slomio.

Nakon što je njegov posljednji posjet režimu Kim Jong-un ponovo izazvao broje reakcije i kontroverze, Rodman se još jednom (baš kao i prošli tjedan pismenim putem) odlučio ispričati što nije uspio pomoći američkom zatvoreniku Kennethu Baeu. Okupljenima je kazao: "Želim ljudima diljem svijeta, ne samo Americi...Ja volim svoju zemlju Ameriku, ne bih je mijenjao ni za što. Ali želim ljudima pokazati što se dešava u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da samo jedan dan, samo jedan, nema politike i svih tih stvari. Žao mi je zbog svih ljudi, žao mi je, ali ja nisam predsjednik, nisam ambasador, ja sam Dennis Rodman, individualac koji pokušava pokazati svijetu da se možemo slagati i biti sretni jedan dan. Volim...". U tom trenutku više nije mogao nastaviti, čini se, od suza, a tek malo kasnije dodao: "Žao mi je što nisam napravio ništa. Ljudi mene krive, ali to nije moja krivica, žao mi je".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara