Kim Kardashian se namjerno udebljala u trudnoći da zaradi novac?

Foto: JLP

 

KIM KARDASHIAN će napraviti sve kako bi se svaki dan pojavila u medijima, no čini se da je ipak malo pretjerala.

 

U posljednjih par dana Kim se našla na udaru tabloida koji ju ismijavaju zbog neprimjerenog izbora trudničke odjeće. Kim je u svom stilu odgovorila kako će nositi isključivo što želi, no nije do kraja ni dovršila rečenicu i već su se pojavile nove optužbe.

 

Američki časopisi New York Post, Star i In Touch su objavili da se Kim namjerno deblja da kasnije može sklopiti ekskluzivan ugovor s tvrtkom koja prodaje proizvode i programe za mršavljenje.

 

Ovaj način zarade u Hollywoodu nije novost s obzirom na to da je posrnula pjevačica Jessica Simpson uradila nešto slično.

 

Oglasila se čak i glasnogovornica Dukan Dieta, koji prodaju istoimeni program mršavljenja, Dianna Antlocer: "Voljeli bi da Kim pokaže interes za naš program. Definitivno ćemo rado surađivati s njom."

 

Ipak, čuvena novinarka i feministica Gloria Steinem je stala u obranu starlete: "Naša tijela nisu javno vlasništvo ni pod kojim okolnostima.", izjavila je za Us Weekly. 

 

Ovaj komentar je iznenadio mnoge jer Kim i nije neki primjer borbe za ženska prava, ako uzmemo u obzir da je postala slavna isključivo zbog snimke seksa i ne pokazuje nikakav bitniji talent.

 

Možda Kim neće osvojiti Nobelovu nagradu, ali će nas i dalje zabavljati svojim dogodovštinama. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara