Kladionice su ekplodirale: Većina Britanaca misli da će ovo biti ime kraljevske bebe

Kladionice su ekplodirale: Većina Britanaca misli da će ovo biti ime kraljevske bebe

Foto: Hina

IME CHARLOTTE istisnulo je Alice na kladionicama u Velikoj Britaniji koja još nagađa kakvo će ime princ William i vojvotkinja Kate odabrati za malu princezu koja je dan nakon rođenja u nedjelju predstavljena drugim članovima obitelji.

Kraljevski par vratio se iz bolnice St. Mary u londonsku palaču Kensington desetak sati nakon rođenja njihova drugog djeteta, a oklade su ponovno krenule.

"To je postalo ludilo", rekla je Jessica Bridge iz kladionice Ladbrokes i dodala da je histerija tim veća što se rodila djevojčica.

Kladioničari su naime velikom većinom predviđali da će se roditi djevojčica, a dok se čeka objava imena njezina visočanstva princeze od Cambridgea, vodi ime Charlotte koja je s prvog mjesta istisnula Alice.

U igri su još Olivia i Elizabeth, kako se zove današnja kraljica, prabaka male princeze, zatim Victoria prema kraljici Victoriji, ali i Diana, kako se zvala pokojna 'narodna princeza', Williamova majka. Kladionice su već izgubile 500.000 funti podijelivši dobit onima koji su se kladili da će biti djevojčica. Ukupni dobici kladioničara mogli bi dosegnuti milijun funti ako pobijedi neko od imena koja su optjecaju.

Najnovija članica kraljevske obitelji, četvrta u redu nasljeđivanja britanske krune, predstavljena je u nedjelju široj obitelji, priopćila je palača Kensington. Djed, princ Charles i njegova supruga Camilla posjetili su novorođenče, a slijedili su roditelji Kate Middleton i njezina sestra.

Prince Harry, stric male princeze, u Australiji je odakle je poslao čestitku "Ona je apsolutno prekrasna. Jedva čekam da je vidim". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara