Klizalište Žuti Mačak u Green Goldu otvoreno je i za vrijeme blagdana: Dođi i uživaj u zimskim radostima!

Klizalište Žuti Mačak u Green Goldu otvoreno je i za vrijeme blagdana: Dođi i uživaj u zimskim radostima!

Foto: Press Foto, Shutterstock

ZIMA ne bi bila prava zima bez snježne gradske tradicije, klizanja. Zato pronađi klizaljke i doživi zimu na Klizalištu Žuti Mačak. Zagrepčani i turisti, znalci i početnici, hokejaši, jedinstvena ledena priča i 1. zimski zabavni park u Hrvatskoj predstavljaju klizalište za bajkovit doživljaj!

Za vrijeme zimskih praznika klizalište Žuti mačak radi za građane cijeli dan, SVAKI DAN, a škole klizanja radimo ujutro (10-11 sati) i popodne (pon-čet 17-18 i pet-ned 16-17 sati).Cjenik i program usluga

DISKO KLIZAVICA - GRAĐANSTVO: 20 kuna (1 sat i 30 minuta)

Cool mjuza, light show i Hokej bar stvaraju jedinstven ugođaj! Powered by DJ Siniša, radio HIT FM!

ŠKOLA KLIZANJA/HOKEJA NA LEDU/UMJETNIČKOG KLIZANJA: 250 kuna (5 sati)
Bez obzira na prethodno (ne)znanje ili spretnost, nabrusite se i usmjerite svoj talent na led! Klizaljke Vam osiguravamo mi. Škola Žuti Mačak pruža sigurnu, razvojnu, zabavnu i aktivnu školu za djecu i odrasle s ciljem unaprijeđenja vještina na ledu, izgradnje samopouzdanja i druženja. Klizanje naprijed i unatrag, kočenje, skretanje, brzina, skokovi… Škola na raspolaganju ima instruktore klizanja, hokejaške reprezentativce i profesionalne klizačice. Škole započinju svakoga ponedjeljka.

VIKEND ŠKOLA KLIZANJA: 50 kuna (1 sat)

Djecu svrstavamo u grupe prema predznanju i uzrastu. U vikend školu klizanja ne treba se upisati a dolasci ne moraju biti kontinuirani.

DJEČJI VRTIĆ: 50 kuna (1 sat)

Dječicu do visine 1.20m primamo u dječji vrtić. Dječica uče stajati na ledu, održavati ravnotežu i klizati uz razne igre. Roditelji su obavezna pratnja za djecu do 6 godina starosti.

INDIVIDUALNI SAT: instruktor i 1 polaznik – 120 kuna; instruktor i 2 polaznika – 190 kuna; instruktor i 3 polaznika – 240 kuna

POND HOKEJ: Jeste li ikad igrali hokej na zamrznutom Maksimirskom jezeru, Jarunu ili ribnjaku? Ako niste, onda ste sigurno, prolazeći pored jezera na kojem su neki hokejaški fanatici naganjali pak pomislili kako bi to bilo cool. Pond hokej je hokej za amatere. Bez igre na tijelo, opreme i golmana. Gol je napravljen kako bi igrači pokazali svoje hokejaško umijeće i preciznost, a obzirom da je visina tek nešto viša od širine paka, igrači prema njemu ne pucaju visoke pakove. Svim igračima su osigurane palice.

POND HOKEJ utakmica 30 minuta - 200 kn/ekipa od 4 do 8 igrača. Na ledu se nalaze 2 ekipe, igra u trajanju 2 x 15 minuta

POND HOKEJ TURNIR ZLATNI GOL - 1 sat + prvaci dana nedjeljom igraju finale tjednog natjecanja - 200 kn/ekipa od 4 do 8 igrača. Na ledu se nalaze 4 ekipe, igraju tri utakmice po 10 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZIMSKE IGRE: 250 kuna/ekipa od 4 do 8 igrača. Na ledu se nalaze minimalno 2 ekipe.

​Dok će se ekipe boriti tko će prije napraviti snjegovića, dostaviti Janici Kostelić više pakova ili zabiti više golova.. natjecanje će vas oduševljavati, veseliti i ljutiti u isto vrijeme. A ono što je najbitnije, ekipe će se na ledu, bile prve ili zadnje, zabavit kao nikad do sada! Zimske igre su dinamične zabavno-natjecateljske igre koje pričaju o vrijednostima i povijesti sportskih disciplina (klizanje, hokej, curling, ekstremno klizanje, skijanje, bob i sanjkanje), s naglaskom na zajedništvo i timski rad.

ZABIJ GOL: 30 kuna, palica uključena u cijenu (30 min. trening + 30 minuta klizanja)
Mislite da je hokejaškom golmanu lako dati gol? 30-minutni trening na gol NHL dimenzija ili na Pond hokej gol s instruktorom Klizališta Žuti Mačak u kojem ćete doznati sve o bekendu, forhendu, kako zabiti gol u rašlje, napraviti fintu, pucati kroz noge…

ROĐENDANI: 1000 kuna za 10 do 16 osoba, svaka sljedeća osoba 30 kuna (1 sat na 1/3 klizališta za do 16 osoba, za više osoba zatvaramo cijelo klizalište)
Proslavi svoj rođendan na najcool mjestu u gradu! Na Klizalištu Žuti Mačak čeka te poseban i nezaboravan ročkas uz klizanje, učenje pirueta, pucanje paka, grudanje, igranje hokeja ili Zimskih igara. Trebaš samo odabrati želiš li hokejaša, klizačicu ili pingvina.

PETKOM LEDENI AFTER WORK PARTY @ HOKEJ BAR

Nemojte se u potpunosti isključiti za vikend zato što je petak i završio je radni tjedan.
Umjesto toga, radite prekovremeno, sa stilom, u Hokej baru na jedinom after work partyju na klizalištu. Happy hour od 17 do 19 sati, eksplodirajte uz kuhano vino i rakija shots. Dress code: aktovka i razmontirana kravata ili štikle i crveni ruž.

NAJAM KLIZALJKI: 10 kuna

Dodatne informacije, rezervacije i upisi na telefon 099/2110937 ili email klizaliste@zutimacak.hr. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara