Kraj ljubavne priče koja je digla državu na noge: Šibenčaninu puna kapa zaljubljene Njemice!

Foto: Shutterstock

POTRAGA za Šibenčaninom u kojeg se zaljubila 51-godišnja Njemica završena je brzo, ali ne i sretno.

Podsjetimo, jučer je portal Šibenik.in objavio kako ih je kontaktirao čitatelj iz Njemačke koji želi pomoći svojoj susjedi da pronađe čovjeka u kojeg se zaljubila. Ona je na letu Croatia Airlinesa u srpnju ove godine upoznala Hrvata iz Šibenika, a kako se ne služi internetom, njezin susjed Benjamin H. javio se portalu kako bi joj olakšao potragu za čovjekom koji je osvojio njezino srce.

Šibenik.in
piše da su prijatelji Šibenčanina prepoznali da se radi o njemu i zasuli ga pozivima kada su pročitali tekst, ali njemu je "već puna kapa cijele priče" i ne želi ništa s Njemicom.

"Rekao je da apsolutno ne želi kontaktirati s gospođom, jer da je htio, izmijenili bi kontakte tada. Let je bio stvaran, čovjek postoji, pričali jesu i to je sve što je bilo. Zašto je njoj sad palo na pamet da joj se sviđa, ni njemu nije jasno. On je uistinu jako šarmantan muškarac, ali i dosta skroman i povučen, i apsolutno mu ne paše ovo što se proteže u medijima. Već mu je preko glave što ga nazivaju i drugi prijatelji, jer su ga, naravno, prepoznali. Ne želi svoju privatnost dijeliti javno", rekla je njegova prijateljica. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara