"Ledeno doba 4: Zemlja se trese" - Leona Paraminski kao hrvatska Jennifer Lopez

"Ledeno doba 4: Zemlja se trese" - Leona Paraminski kao hrvatska Jennifer Lopez

Foto: PR fotografija

IZVANERDNA ekipa udahnula je život megapopularnim junacima "Ledenog doba", koji se s četvrtim nastavkom vraćaju na velika platna uz puno smijeha i zabave.

Edo Majka, Tarik Filipović, Daria Knez Rukavina, Ljubomir Kerekeš već četvrti put posudili su svoje glasove razigranoj ekipi. U četvrtom dijelu pridružili su im se i Leona Paraminski, Zuhra, Darija Lorenci, Mirela Brekalo, Hrvoje Klobučar, Pero Juričić, Anja Nigović, Luka Peroš i drugi koji su svojim glasom udahnuli život i karakter urnebesno smiješnim likovima, koji će vas i u ovom nastavku nasmijati do suza.

U filmu "Ledeno doba 4: Zemlja se trese" Scratova luckasta potraga za žirom od početka vremena ima dalekosežne posljedice – kontinentalnu kataklizmu koja je uzrok najveće avanture za Mannya (Ljubomir Kerekeš), Diega (Tarik Filipović) i Sida (Edo Majka). Nakon ovog preokreta, Sid se ponovno susreće sa svojom bakom, a ekipa nailazi na bijesnu skupinu morskih gusara koji su odlučni u namjeri da spriječe njihov povratak kući.

Ponovno susrećemo Scrata u njegovom uobičajenom poslu: zgrabio je žir, stavio ga na pod – i odjednom pukne planina i Zemlja se otvori, razdvajajući se na sedam kontinenata. Scrat juri prema njenoj jezgri, izazivajući velike potrese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se Manny bavi roditeljstvom, njegovi najbolji prijatelji Diego i Sid susreću se sa svojim izazovima. Na prvi pogled, Diego djeluje kao da drži sve konce u svojim rukama. Zakleti je neženja i muškarčina, potvrđen u borbi s dinosaurima u prethodnom nastavku serijala. Ali, dogodit će se promjena, Diego će se zaljubiti u ženku sabljastog tigra, Shiru kojoj je glas u originalnoj verziji posudila Jennifer Lopez, a u hrvatskoj sinkronizaciji lijepa glumica Leona Paraminski.

Prema Jennifer Lopez, Diego i Shira su suđeni jedno drugome, jer imaju sličnu prošlost. Diego je napustio svoj čopor u prvom fimu, a Shira je napustila svoj jer joj se nije sviđao mentalitet čopora. Osjećala se kao da nigdje ne pripada i pridružila se gusarima. Na kraju mora odabrati između pirata i
Diega. A svi znamo da Diego može biti jako uvjerljiv.

Treći član herojskog trojca, Sid, ima obiteljskih problema koji se potpuno razlikuju od Mannyevih. Nakon što ponovno pronađe svoju davno izgubljenu obitelj, oni ga ostave s bakom koju je nemoguće podnositi. Kad upoznate Sidovu obitelj, shvatite zašto je Sid – Sid, posebno kada njegovu baku utjelovljuje Mirela Brekalo Popović, koja će vas zasigurno oduševiti svojom izvedbom.

Željno iščekivani animirani film "Ledeno doba 4: Zemlja se trese", u kina širom hrvatske dolazi 5. srpnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara