Legendarni potez Sergeja Trifunovića: Iskoristio reality show kako bi pomogao djevojčici

Screenshot: YouTube

POZNATI glumac Sergej Trifunović iznenadio je producente, ali i gledatelje kada se pojavio u reality showu "Veliki brat" i pozvao sve da skupe novac za transplantaciju srca i tako pomognu osmogodišnjoj djevojčici.

Iako je isprva odbio gostovati u emisiji koju smatra šundom, Sergej Trifunović na svom je Facebook profilu najavio ovaj potez premda su mu mnogi savjetovali da im ne diže popularnost.

Uletio je u studio noseći karton na kojem je pisalo ime Tijane Ognjanović kojoj treba pomoć i broj žiro računa na koji građani mogu uplatiti novac za operaciju koja košta milijun dolara.

"Ja ću samo kratko i idem. Prije par mjeseci umrla je djevojka kojoj je trebao novac za operaciju, koja je imala jako malo godina. I nisu uspjeli prikupiti sredstva. Godinu dana prije toga, država je odvojila milijun dolara za otkup Miladina Kovačevića", rekao je Trifunović i nastavio: "Svi vi koji trošite svoje SMS-ove da  glasate da izbacite ovoga ili onoga iz kuće, učinite neko dobro djelo. Prije recimo mjesec dana, Hrvati su skupili milijun dolara za operaciju neke svoje djevojčice, ja pošto pretpostavljam da ste svi veliki Srbi, imate ćirilične tastature, pokažite da ste veći Srbi od Hrvata".

Svoje je pojavljivanje u emisiji završio riječima: "Mislim da je to puno korisnije nego da gledate kako Stanija muze kozu i tko je masturbirao čiji falus! Ja vas sve pozivam da izbacite Sergeja Trifunovića iz kuće. Ne morate trošiti novac, on će otići sam", rekao je glumac i napustio studio.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara