Maltretirali su je i govorili joj da je ružna i debela, a danas je uspješan model

Foto: Facebook

IAKO su joj prijetili nožem i na dnevnoj je bazi fizički i verbalno maltretirali gotovo šest godina, Frankii Wilde uspjela se oporaviti od šokova i pobijediti strahove te je danas uspješan model.

Ova 27-godišnjakinja iz Newcastle-upon-Tynea toliko se bojala nasilnih vršnjaka u školi da je odmore provodila skrivajući se, a u tom je periodu razmišljala i o samoubojstvu, piše Daily Mail.

Ipak, život joj se promijenio kad ju je u dobi od 17 godina primijetila jedna agencija i ona je danas uspješan pin-up model. Čak joj se javljaju nekadašnji školski kolege koji su je maltretirali i žele postati njezini prijatelji. "Zbog nasilnika sam se osjećala grozno i bila sam uvjerena da nikad ništa neću postići. Ni u najluđim snovima nisam mislila da ću postati model", kazala je i dodala: "Ono što sam trpjela u srednjoj školi na neki način mi je dalo motivacije i snage da radim ovo što radim danas".Vršnjaci su Frankii najviše maltretirali zbog neimaštine: "Odgojila me majka i nikad nismo imali novca. Djeca su me zadirkivala što nosim staru odjeću. Kad sam imala oko 11 godina stvari su se pogoršale i počeli su mi govoriti da sam ružna i debela. Na dnevnoj bazi bi me naguravali. Najgore mi je bilo za vrijeme odmora. Skrivala bih se umjesto da izađem na dvorište.

Podvaljivali su mi grozne spačke. Slali bi mi čestitke za Valentinovo od dječaka koji mi se sviđao, ali onda bih shvatila da su to ustvari oni. Slali su mi odvratne poruke. Kad sam imala 15 godina, prijetili su mi nožem. Bila sam jako traumatizirana i prestravljena. Bila sam izvan sebe. Majka mi je pokušavala pomoći, ali nije uspijevala. Na kraju sam došla do toga da sam se samoozljeđivala i razmišljala o samoubojstvu".

Unatoč tomu, Frankii je bila odličan đak i razvijala je svoj umjetnički talent te je uspjela upisati fotografski koledž. Otprilike u isto to vrijeme počela je eksperimentirati s izgledom iz '40-ih i '50-ih te počela dobivati prve komplimente za svoj izgled."Jedni smo drugima pozirali na satovima i znali su mi reći da imam lijepo lice. Ali ja bih to odbacila jer sam imala jako loše mišljenje o sebi, budući da su me uvijek maltretirali zbog izgleda. Ipak, stavila sam neke svoje portrete na svoju MySpace stranicu i tad su me primijetile agencije. Sjećam se da sam se na prvom snimanju jako brinula da će mi fotograf reći da sam ružna. Ali onda su krenule stizati nove ponude".

Frankii se poslom modela bavi već gotovo 10 godina, a na društvenim mrežama ima oko 24.000 sljedbenika. Ima i dečka s kojim je sretna: "Moji fanovi su divni, uvijek mi pišu lijepe stvari, jako sam zahvalna". Voljela bi da njezina priča posluži kao primjer drugim žrtvama zlostavljanja.

Kazala je da joj se bivši školski kolege sad redovito javljaju: "Vjerojatno misle da sam nekakav celebrity. Neki od onih koji su me maltretirali poslali su mi poruke na Facebook u kojima pišu da izgledam nevjerojatno. Malo mi je šokantno to što mi se javljaju nakon svega što su rekli. Nitko od njih nikad se nije ispričao".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara