Massimo, Huljić i Joksimović traže pobjednika "X Factora"

Massimo, Huljić i Joksimović traže pobjednika "X Factora"

Foto: Press

OGROMNIH 12.000 kandidata iz pet zemalja regije prijavilo se na regionalni show "X Factor Adria", a o njihovom talentu ili netalentu odlučivat će četveročlani žiri u sastavu Tonči Huljić, Massimo Savić, Željko Joksimović i Aleksandra Kovač. Na predstavljanje žirija u Beogradu jedino nije došao Željko Joksimović, koji se opravdao eurovizijskim obvezama.

"Mislim da je 'X Factor' jedan od najjačih reality showova na svijetu i zanima me hoću li naći ljude koji će ispuniti stage bez da počnu pjevati", rekao je Massimo prilikom predstavljanja žirija.

Aleksandra Kovač hrvatskoj je publici zasad najnepoznatiji dio četvorke, a riječ je o kompozitorici koja je između ostalih napisala pjesmu "Vjetrenjače" Nine Badrić.

"Ne bih se ograničio na to da to da pobjednica mora imati plavu kosu, to može imati i on, može biti i crna kosa, iako ja preferiram plavuše", bio je odgovor Tončija Huljića na pitanje hoće li se "potrefiti" da pobjednica bude plavokosa poput većine pjevačica grupe Magazin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ulogama voditelja pojavit će se u regionalnim reality showovima već iskusna Antonija Blaće, mladi srbijanski glumac Aleksandar Radojičić i makedonska voditeljica Snežana Velkov.

"Ovo je pravi izazov, želim probati nešto novo, a volim dobru televiziju, što 'X Factor' je", rekao je Radojičić, koji je priznao da ima tremu. 

Između 12 tisuća kandidata koliko ih je prošlo kroz audicije u osam gradova - Zagrebu, Splitu, Beogradu, Novom Sadu, Skopju, Sarajevu, Banjoj Luci i Podgorici, žiri će ocijeniti njih 232 od kojih će pronaći onog jednog ili jednu koji ima čuveni faktor X.

Show "X Factor Adria" krenut će na proljeće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara