Miss BumBum jedva preživjela, ostala bez pola stražnjice

Miss BumBum jedva preživjela, ostala bez pola stražnjice

Foto: Instagram

ANDRESSA Urach, poznata kao Miss BumBum, ponovno je u životnoj opasnosti. Nakon što su joj jedva spašene noge, jer su joj počeli trunuti mišići zbog ubrizgavanja opasnog kozmetičkog gela, sada su joj se inficirali umetci u stražnjici.

Urach je u prosincu prošle godine provela mjesec dana na intenzivnoj njezi, a sada je ponovno na istom odjelu u bolnici u Sao Paolu. Nakon što se probudila s velikom oteklinom i upalom na stražnjici, 27-godišnjakinja je hitno prebačena u bolnicu. Zbog životne opasnosti, odmah je operirana i izvađene su joj opasne tvari iz lijevog guza.

"Boli me, ali Bog je uz mene. Sama sam kriva za sve, zbog taštine sam prešla granice s operacijama i dovela svoje zdravlje u opasnost. Više ne trebam svoje tijelo za rad, sad mogu raditi normalan posao i skrbiti za obitelj. Radije bih izgubila pola stražnjice nego umrla. Znam da Bog ima velike planove za mene", napisala je na Instagramu Andressa, koju je proslavilo i skidanje za Ronalda.

Bila je na više od deset plastičnih operacija, a neke od njih bile su nestručno obavljene, zbog čega danas osjeća strašne posljedice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara