Miss svijeta je lijepa Filipinka Megan Young: Lana Gržetić ispala prije polufinala!

Foto: Miss World

IZBOR za Miss svijeta održan je danas na Baliju, a između 131 ljepotice izabrana je lijepa Filipinka, 23-godišnja Megan Young.

Drugo mjesto pripalo je Miss Francuske Marine Lorphelin, a treće Miss Ghane Carranzar Naa Okailey Shooter.

Miss Hrvatske Lana Gržetić unatoč sjajnoj izvedbi i pojavnosti, nije ušla u top 20 finalistica, ali u Direkciji izbora nisu nimalo nezadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Lana je uložila iznimne napore tijekom svog boravka na Baliju, dala je sve od sebe da se što bolje plasira i bila je izuzetno marljiva u svim aktivnostima kao i u svakodnevnoj komunikaciji s nama. Cijelo vrijeme je bila među prvih 50 i, iako još uvijek nemamo službene rezultate, vjerujemo da je tu poziciju zadržala i danas u završnici. Naš tim je po prvi put u ovom sastavu radio izbor za Miss Hrvatske i doista smo zadovoljni postignutim, osobito kada uzmemo u obzir vremenske rokove koji su nam bili na raspolaganju. Najveću zaslugu za predivnu sliku Hrvatske koja je danas poslana diljem svijeta ima Lana Gržetić i njen očaravajući osmjeh", rekla je direktorica izbora Maja Kuljiš.
 

Megan Young velika je favoritkinja od samog početka, 23-godišnja studentica digitalnog filma koja sebe vidi kao buduću uspješnu redateljicu, lijepa Megan osvojila je naklonost žirija ne samo svojim izgledom već i brojnim talentima koje je tijekom prednatjecanja pokazala.

Prva pratilja je Miss Francuske Marine Lorphelin, 20-godišnja studentica medicine i nekada uspješna gimnastičarka i atletičarka koja želi postati pedijatrica.

Lentu druge pratilje odnijela je 23-godišnja Miss Gane Carranzar Naa Okailey Shooter, također studentica medicine, sudionica brojnih humanitarnih akcija provođenja zdravstvene zaštite u ruralnim dijelovima Gane

Natjecanje je vodila bivša natjecateljica Jennifer Reoch i Kamal Ibrahim. Skupina Blue otvorila je ceremoniju izvedbom hita "Break My Heart", a djevojke iz cijelog svijeta predstavile su se  gledateljima.

U polufinalu su završile Miss Filipina, Brazila, Australije, Francuske, Nepala, Engleske, Indonezije, Španjolske, Jamajke i Gane, Miss svijeta, prema izboru gledatelja, bila je Miss Gibraltara, Maroui Kharbouch.

Miss World 2014. održat će se u Londonu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara