Najstarijeg oca na svijetu napustila žena, sa sobom povela i njihovog mlađeg sina: "Bez supruge sam bespomoćan"

Screenshot: YouTube

INDIJAC Ramajit Raghav postao je s 96 godina najstariji otac na svijetu kad mu je supruga prošle godine, 5. listopada, rodila sina Ranjeeta.

Njegova gotovo duplo mlađa žena, Shakuntala Devi, prije nekoliko se dana odlučila na, za Ramajita, vrlo obeshrabrujući potez. Ona ga je, naime, napustila, a 97-godišnjak je bez nje, kako sam tvrdi, bespomoćan. "Prošle godine u ovo vrijeme bili smo presretni, a sada sam samo usamljen u društvu svoja četiri zida", rekao je shrvani Ramajit.

Raghav tvrdi da je stres uvelike utjecao na njegovu vezu sa suprugom jer je par bjesomučno tragao za svojim nestalim sinom Bikramjeetom. On je nestao prošle godine nakon što je Shakuntala zaspala s njim na autobusnoj stanici. Kada se probudila, njega više nije bilo, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada sam bio shrvan, no sad sam, bez svoje supruge, jednostavno bespomoćan", izjavio je. "Samo je otišla prije tjedan dana s našim mlađim sinom u rukama. Ništa nije rekla. Ne znam gdje su ni zašto me napustila".

U prošlogodišnjem intervjuu Shakuntala je izgledala sretno. "Nije bitno koliko godina on ima. Volim ga i brinem o njemu iako ponekad viče na mene", rekla je tada.

No, izgleda da se nešto promijenilo kad je odlučila prekinuti 23-godišnju vezu, a Raghav tvrdi kako mu ne preostaje ništa drugo osim čekati i nadati se da će se vratiti s njihovim jednogodišnjim Ranjeetom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara