"Ne krivim Hitlera": Umjesto snimke s vjenčanja dobila video prepun antisemitističkih uvreda

Screenshot: YouTube

CLAUDIA GOCMAN (27) bila je bijesna nakon što je vidjela da je snimka s vjenčanja loše kvalitete, da nedostaju ključni trenuci te da se kroz veći dio videa ne mogu vidjeti ni lica gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, pravo iznenađenje se nalazilo tek na kraju videa. Naime, kamerman Anthony Aurelius očito nije ni pregledao snimku prije nego ju je poslao, a zaboravio je izbrisati i dio u kojem je slučajno snimio svoj antisemitistički ispad.

Aureliusov kolega za vrijeme vožnje izjavio je da nikada nije snimao židovsko vjenčanje, a tada je započela i bujica antisemitističkih izjava među kojima su i: "Ovi izraelski plesovi su ludi, zar ne? Kad ih gledaš imaš osjećaj da se ponašaju kao da su bolji od svih ostalih", "Ne krivim Hitlera", "Židovi nisu baš dragi", "neke su židovke lijepe, ali su i jebene kravetine. Jako su umišljene i sigurno bi bilo teško biti s njima".

Claudia Gocman poslala mu je mail u kojem mu daje do znanja što je učinio, a Aurelius je odgovorio: "Žao mi je zbog našeg glupog djetinjastog razgovora. Žao mi je ako sam uvrijedio vas i vašu obitelj. Niste ovo zaslužili. Iskreno, sramim se".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara