Novi adut hrvatskog turizma - tenkovi!

Novi adut hrvatskog turizma - tenkovi!

Foto: Shutterstock

ZADARSKA Udruga tenkista ovih dana očekuje završetak registracije uslužne djelatnosti koja će joj omogućiti da turiste vozi tenkovima, javlja Zadarski list.

Udruga tenkista djeluje na razini cijele Hrvatske, njeni članovi žele se baviti poduzetništvom, zaposliti dio branitelja i ostvariti dobit za širenje posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prema riječima Branka Morića, koji je projekt držao u tajnosti, Udruga će pokušati doći do rashodovanih tenkova Hrvatske vojske, a moguć je i uvoz oklopnih vozila iz inozemstva.

Najizglednija mjesta za izgradnju "turističko-vojnih" kampova s pratećim sadržajem su u okolici Slunja, Karlovca i Knina, no u udruzi preferiraju Ravne kotare zbog blizine mora.

"Zadruga će djelovati za područje cijele Hrvatske, sjedište će joj biti u Zagrebu, a osnivači su zadarski i sinjski tenkisti. Cilj ovog projekta je stvoriti jednu profitabilnu zadrugu koja će zapošljavati branitelje i donositi prihod. Smatramo da bi vožnja turista tenkovima mogla postati novi vid vojnog turizma koji bi i državi donio koristi, ali i braniteljima posao," rekao je Morić za Zadarski list.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara