Od danas možete pokušati osvojiti godinu dana besplatnog studiranja u Australiji

Screenshot: FutureUnlimited

AUSTRALSKA ambasada u Hrvatskoj na svojim je službenim stranicama objavila natječaj koji će biti iznimno zanimljiv svim studentima željnim malo promjene i putovanja na drugi kraj svijeta.

Naime, na Future Unlimited Study In Australia možete se prijaviti kako bi jednu studijsku godinu (sa svim plaćenim troškovima, uključujući i putovanje) proveli u Australiji.

Na stranicama ambasade sve je detaljno objašnjeno: "Godina dana studiranja u Australiji čeka pobjednika nove uzbudljive online nagradne igre koja od studenata traži kreiranje digitalne razglednice o svojoj budućnosti, i kako bi im obrazovanje stečeno u Australiji pomoglo u ostvarivanju takve budućnosti.

Australska Vlada je pokrenula online nagradnu igru pod nazivom "Osvoji svoju budućnost bez granica (Win your Future Unlimited)", koja traje od 1. listopada do 18. studenog 2013. godine.

'Osvoji svoju budućnost bez granica je prilika za jednog sretnog studenta da dokaže kako australsko obrazovanje osigurava temelj za stvarni napredak u karijeri', rekla je veleposlanica Australije, gđa Susan Cox.

'Studiranje u Australiji donosi istinske životne dobrobiti u obliku budućeg profesionalnog i osobnog uspjeha'.

Glavna nagrada uključuje jednu godinu studiranja u Australiji u 2014. godini, putne troškove, školarinu, smještaj, stipendiju, stažiranje itd.

Prije objave pobjednika/ce, 17. prosinca 2013.godine, sedam finalista će otputovati u Australiju na dvotjednu obrazovnu turneju za vrijeme koje će upoznati predstavnike institucija visokog obrazovanja diljem Australije.

Kako biste se prijavili na nagradnu igru, posjetite www.futureunlimited.com.au  i u četiri koraka kreirajte digitalnu razglednicu: (1) umetnite digitalnu fotografiju; (2) dodajte ilustracije; (3) s 50 riječi ili manje opišite svoje ciljeve za budućnost te kako bi Vam obrazovanje stečeno u Australiji pomoglo da ih ostvarite; (4) odgovorite na nekoliko osnovnih pitanja i predajte razglednicu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara