"Oh Sweet Lorraine": Kako je priča 96-godišnjaka dirnula svijet

Screenshot: YouTube

UPOZNAJTE 96-godišnjeg Freda Stobaugha iz Illinoisa, čija je priča raznježila svijet.

Ranije ovog ljeta jedan je manji studio u njegovom gradu objavio natječaj  za kantautore u želji da otkriju nove lokalne talente. Prijavio se i Fred te im poslao svoju vlastitu pjesmu.

Njegova "Oh Sweet Lorraine" bila je originalna posveta supruzi s kojom je proveo 73 godine u braku, piše BuzzFeed.Njih su se dvoje upoznali 1938. u lokalnom restoranu brze hrane u kojem je Lorraine radila kao konobarica. Dvije godine kasnije vjenčali su se, a 26. lipnja proslavili bi 73 godine braka i 75 godina otkako su zajedno.

"To je bilo prekrasnih 75 godina... Čini se nestvarno. Ali bilo je stvarno, samo to mogu reći", rekao je Fred. "Nakon što je umrla sjedio sam jedne večeri sam u sobi i došlo mi je samo od sebe, samo sam je počeo pjevušiti. Bila je stvorena za nju", pojasnio je nastanak pjesme koja je toliko dirnula profesionalce u studiju da su odlučili snimiti je potpuno besplatno, iako se ona zapravo kvalificirala za natjecanja Green Shoe Studio'sa.Njihova je završna verzija pjesme Fredu izmamila suze na oči, a poslušati je možete, kao i pogledati čitavu priču Freda i Lorraine, u videu ispod.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara