Okršaj Jacquesa i kostimografkinje u "The Voiceu: "Tražit ćemo pismeno očitovanje od produkcije"

Okršaj Jacquesa i kostimografkinje u "The Voiceu: "Tražit ćemo pismeno očitovanje od produkcije"

Foto: HRT

USUSRET drugoj emisiji showa "The Voice" pojavile su se glasine o trzavicama na snimanju.

Točnije, u pitanju je svađa između Jacquesa Houdeka i kostimografkinje HRT-a Nataše Svekler i to oko izbora njegovih hlača, kako saznajemo. A tu su nategnutu situaciju, odnosno svađu, u službenoj su izjavi za medije potvrdili i s HRT-a. U njoj stoji: 

"Osobe koje su nazočile kreativnom razmimoilaženju oko ideja odijevanja za show, koje su žustro, energično i svaki sa svojim uvjerenjem razmjenjivali mentor showa Jacques Houdek i kostimografkinja HRT-a Nataša Svekler, kažu da osim verbalne komunikacije nije bilo ničeg drugog - nikakvog fizičkog obračuna", stoji u priopćenju glasnogovornika "The Voicea"  Aleksandra Kostadinova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, poručuju da "HRT dosad nema saznanja da je kolegica Nataša Svekler pisanim putem prijavila nadređenima navodni fizički obračun o kojem se piše".

"Kolegica Svekler nije pisala odgovornim osobama na HRT-u vezano uz ovu temu. Također, nitko ne treba brinuti o ugroženoj egzistenciji. Kao Ravnateljica Produkcije HRT-a zatražit ću pismeno očitovanje, što je na HRT-u poslovni običaj", izjavila je Ravnateljica Produkcije HRT-a Marija Nemčić.

Kako potvrđuju ove izjave, do verbalnog sukoba jest došlo, ali, poručuju s HRT-a, to nije utjecalo na snimanje već su "posljednja dva dana odrađena kao i dosadašnji, na visokom profesionalnom nivou" i u njima su pritom "na jednako profesionalni način sudjelovali i mentor Jacques Houdek i kostimografkinja Nataša Svekler".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara