Ona je najmlađa gutačica mačeva na svijetu, a usto se druži sa zmijama i vatrom te spava na krevetu od čavala

Ona je najmlađa gutačica mačeva na svijetu, a usto se druži sa zmijama i vatrom te spava na krevetu od čavala

Screenshot: AOL

ASIA RAY nije dovoljno stara da bi smjela piti alkohol, ali zato redovito guta nešto puno "ubojitije" - mačeve i vatru.

Ona ima samo 20 godina i profesionalna je gutačica vatre, a osim toga i najmlađa gutačica mačeva na svijetu (koji je sveukupno tek 200-injak), prenosi Huffington Post.

Njezini roditelji vode Venice Beach Freakshow u Los Angelesu, u kojem se redovito pojavljuju gutači vatre i mačeva, ali i puno drugih "frikastih" točaka, uključujući i najbrojniju izložbu dvoglavih životinja na svijetu. Njihov je biznis zainteresirao AMC-jevu emisiju "FreakShow", a velik je dio posvećen upravo Asiji i njezinom usavršavanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u dobi od 13 godina Asia je privlačila goste i pomagala obiteljskom poslu: "Nabavio sam joj veliku bou koju bi držala, a ljudi bi se slikali s njom. Nakon toga ležala je na krevetu od čavala", ispričao je njezin otac Todd.

Asia je od svih svoji vještina najponosnija na gutanje vatre: "Vrlo je važno kontrolirati dah i naučiti da ste opušteni s plamenom. Jednostavno trebate imati 'muda'. Ja sam u ovo zaljubljena. Inspirira me. Ne mogu to ne raditi. Čitavo se vrijeme tjeram na napredak", objasnila je.

U jednoj epizodi AMC-ovog serijala Asia uči kako progutati vješalicu, a kako izgleda "trening" koji će dnevno morati ponavljati više puta, pogledajte u videu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara