Opsjednuta povećanjem grudi: Lacey Wildd već trinaesti put ide "pod nož"

Opsjednuta povećanjem grudi: Lacey Wildd već trinaesti put ide "pod nož"

Screenshot: The Sun video

IAKO je prošla čak 12 operacija povećanja grudi, 44-godišnja Lacey Wildd odlučila je još jednom otići pod nož, no ovaj put, tvrdi, zbog svoje djece. Kako prenosi The Sun, Laceyina djeca tvrde da im ogromne grudi njihove majke često stvaraju neugodne situacije i žele da prestane s operacijama kojima riskira svoje zdravlje, no Lacey tvrdi kako će novom operacijom svojoj djeci omogućiti bolji život. Lacey, pravim imenom Paula Simonds, vjeruje kako će je "trodupli M" implanti lansirati u top pet svjetskih modela s velikim poprsjem.

"To će me učiniti još poznatijom. Bit ću slavna, a to je situacija koju mogu iskoristiti kako bih svojoj djeci omogućila kvalitetnu budućnost. Želim im pružiti visoku naobrazbu, jer će im se time otvoriti razne mogućnosti", izjavila je Lacey. Šestero djece s tom se odlukom ne slaže, jer se boje kako bi još jedna operacija na Lacey mogla ostaviti ozbiljne pa čak i životno opasne zdravstvene posljedice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim da ih još poveća. Što ako umre? Je li uopće razmišljala o tome kako postoji mogućnost će nas ostaviti bez ijednog roditelja?", naglasila je Tori, Laceyina 16-godišnja kći.

No, odlučna Lacey već priprema svoje grudi na novi liječnički zahvat. Prestala je nositi grudnjake kako bi se njena koža imala prilike rastegnuti, a odnedavno je i na dijeti koja se sastoji od ispijanja velike količine tekućina, konzumacije B12 vitamina i jabuka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara