Ova 12-godišnjakinja uspješnija je od vas: Ima milijardu pregleda na YouTubeu i zarađuje milijune

Ova 12-godišnjakinja uspješnija je od vas: Ima milijardu pregleda na YouTubeu i zarađuje milijune

Screenshot: YouTube

DOK VEĆINA 12-godišnjakinja dane provodi u školi i igrajući se s prijateljicama, život Maddie Ziegler iz Pennsylvanije potpuno je drugačiji. Iako možda niste čuli njeno ime, ova curica jako vam je dobro poznata. Njene plesne pokrete mogli ste vidjeti u spotovima Sie "Chandelier", "Elastic Heart" i "Big Girls Cry".

Maddie je već velika zvijezda, koja broji tri milijuna pratitelja na Instagramu, a spotovi u kojima ona nastupa pogledani su više od milijardu puta.

Prije samo četiri godine Maddie je bila nepoznata djevojčica koja je voljela ples i išla u osnovnu školu, a potom se s majkom Melissom pojavila u Lifetimeovom realityju "Dance Moms". Emisija se bavi karijerama djece plesača koji su članovi plesne skupine Abby Lee u Pittsburghu. Kao što naslov emisije govori, ona prati i majke mladih plesača, koje često "nabrijavaju" svoju djecu kako bi bila bolja od druge djece.

Australska pjevačica Sia vidjela je Maddie u toj emisiji i prošle ju je godine preko Twittera pitala bi li se pojavila u njenom spotu. Ostalo je povijest.

"Chandelier" je 17. najgledaniji videospot na YouTubeu ikada, a dosad je pogledan više od 714 milijuna puta. U veljači ove godine Maddie se na pozornici Grammy Awardsa pojavila sa Siom i Kristen Wiig, dok su je iz publike gledale zvijezde poput Kim Kardashian i Kanyea Westa. Dosad jer nastupala u emisijama najpoznatijih američkih voditelja, Jimmyja Kimmela i Ellen DeGeneres, što uopće nije loše za djevojčicu koja još nije ušla u pubertet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, uz sve to dolaze i fanovi, pa Maddie više ne može otići ni do dućana, na što joj je bilo teško se naviknuti. Zbog toga je njena majka angažirala zaštitare koji djevojčicu štite 24 sata na dan.

"Više se ne osjećam normalno jer me svi prepoznavaju, čak i kad se samo zabavljam i jedem sladoled s prijateljima. Ljudi polude i to postane pretjerano", požalila se The Telegraphu.

Zbog toga što zarađuje više od odraslih, dok njeni vršnjaci i dalje samo idu u školu, Maddie priznaje da je prerano odrasla.Tvrdi da sebe vidi kao zvijezdu, zbog čega jako pazi na svoje ponašanje.

"Mama me nagovara da odemo upoznati Arianu Grande, a ja joj kažem: 'Mama, zar stvarno?' Samo želim biti profesionalna, ne želim da misle da sam neki njihov fan. Ja sam jedna od izvođača, a ne plesač u pozadini", rekla je.

Kad ocjenjuje svoju karijeru daje si devet, jer "definitivno ima mjesta ua poboljšanje". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara