Ova ljepotica ima titulu "najfit žene na svijetu"

Foto: Instagram

KANAĐANKA Camille LeBlanc-Bazinet pet godina trenira CrossFit.

25-godišnja studentica kemijskog inženjeringa oduvijek je voljela sport, a onda je otkrila ovaj poseban trening snage i kondicije koji uključuje intenzivan i dinamičan program vježbanja te posebnu vrstu prehrane baziranu na proteinima.

58 kilograma teška i 157 centimetara visoka Camille svladala je zahtjevnu disciplinu i prije nekoliko dana na natjecanju "CrossFit Games" u Kaliforniji proglašena je "najfit ženom na svijetu", piše National Post.


"Dobar je osjećaj kada te tako zovu, pogotovo kada znaš da si to zaslužila. Definitivno sam jedna od najboljih u gimnastici i dizanju utega i ove godine radila sam puno na svojoj izdržljivosti, a to je bila moja slabost. Kod ulaska u natjecanje znala sam da imam sve što trebam da bih pobijedila i samo sam morala biti fokusirana i imati ludu hrabrost kako bi to postigla. I uspjela sam", kaže Camille.

Svaki dan trenira između dva do tri sata, a ako se osjeća dobro onda trening potraje i do šest sati. Trenira šest dana u tjednu, a jedan dan posveti aktivnom oporavku. Tada trči ili pliva.

Uz ovakav ludi tempo uspijeva i studirati. "Nisam imala život ovo ljeto. Nisam izlazila van. Ne gledam televiziju. Za sve ono beznačajno s čime ljudi pune svoj život nema mjesta u mom životu", ispričala je.

Camille je udana za još jednu CrossFit zvijezdu, Davida Lipsona. Upoznali su se 2010. godine na natjecanju, ali to nije bila ljubav na prvi pogled jer se zezant David ponašao malo djetinjasto."Pomislila sam u sebi 'wow, ovo je najveći klipan kojeg sam ikada vidjela'. Bio je jako sladak, ali takav kreten. Humor je bio veliki faktor privlačnosti, on je divan, ne možeš ne pasti na njega", prisjetila se Camille. Njihova ljubavna priča na kraju je završila vjenčanjem. "Znao sam da ne smijem pustiti da mi ova osoba pobjegne iz života", kaže David.

Jedno drugom velika su potpora u treninzima i sportskom načinu života, ali David ponekad prkosi pravilima i voli pojesti ono što im nije dopušteno baš kada Camille mora paziti na prehranu.Pobjedom na natjecanju Camille je osvojila nagradu od 275 tisuća dolara, a potrošit će ju na kupnju kuće za sebe i Davida.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara