Ovi su muškarci odlučili biti "trudni", a imaju i dobar izgovor za to

Ovi su muškarci odlučili biti "trudni", a imaju i dobar izgovor za to

Screenshot: Vimeo

TROJICA Britanaca odlučila su se na neobičnu avanturu - kako bi iz prve ruke doživjeli iskustvo trudnoće, barem onoliko koliko je to u ovom slučaju moguće, odlučili su nekoliko tjedana nositi "stomak" težak 15 kilograma.

Ideju su dobili dok su radili na promociji knjige "The Book of Mum", a na ovaj način, osim, valjda, zabavnog pothvata, žele iskazati i divljenje te zahvalnost svim majkama. "Razmišljali smo na koji način možemo izraziti zahvalnost našim majkama i pomislili – pa, zašto ne bismo zatrudnjeli, barem lažno? Misao je postala ozbiljna ideja, koja se pretvorila u izazov i sada nema natrag“, kaže jedan od njih.

Oni će tako idućih 30 dana nositi, svatko svoje, "trudničko odijelo", 24 sata na dan, a svoja iskustva "trudnoće" dijelit će sa svijetom putem svog weba. "Želimo se pobliže suočiti s fizičkim promjenama koje iskuse trudnice, no svjesni smo da naše iskustvo nije ni upola tako teško kao iskustvo naših mama", objašnjavaju, te dodaju:

"Nema dovoljno cvijeća na svijetu kojim bismo mogli zahvaliti mamama za sve što su napravile za nas. Nadam se da ćemo ovim izazovom pokazati koliko ih zaista cijenimo. Bit će zabavno i bolno, ali barem nas na kraju ne čeka porod".

3 Pregnant Dads: Week 1 from The Book of Everyone on Vimeo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara