Ovo nećete vidjeti u našim talent showovima: Pogledajte čime su one oduševile žiri i publiku

Ovo nećete vidjeti u našim talent showovima: Pogledajte čime su one oduševile žiri i publiku

Screenshot: YouTube

TALENT showova u Hrvatskoj ne nedostaje, no rijetko se u njima pojavljuje netko poput britanskih Ruby Red Performersa. Skupina dama apsolutno je oduševila žiri, publiku u studiju, ali i gledatelje koji su sinoćnju emisiju "Britain's Got Talent" gledali kod kuće.

Dok su ih iz publike bodrili članovi obitelji, 12-člana skupina iz mjesta Withernsea in Hull popela se na pozornicu i započela plesati. Isprva su ih članovi žirija i publika gledali sa sažaljenjem, no onda su ih sve iznenadile. Odjednom su promijenile glazbenu podlogu, skinule plesne kostime i u donjem rublju energično zaplesale.

Simon Cowell pritisnuo je gumb prije nego su dame promijenile plesnu točku, a kraj nastupa izmamio mu je osmijeh na licu. Naime, nastup dame starosti od 25 do 65 godina završavaju u gaćicama i grudnjacima s kojih im vise resice na području bradavica.

"Možda sam pritisnuo gumb prerano. Ruby, vi ste mala bezobraznica", poručio je Simon osnivačici grupe Ruby, dok je komičar David Walliams rekao: "Ovo je bilo briljantno originalno i briljantno zabavno".

Ženski dio žirija bio je oduševljen nastupom.

"Dame, uljepšale ste mi dan. Pružate samopouzdanje ženama i to je snažno", rekla im je Alesha Dixon.

Ruby je osnovala skupinu nakon što se doselila u taj gradić, a ponosno je priznala da nijedna od njih u početku nije željela pokazivati svoje tijelo. "Genijalno je vidjeti grupu žena da radi ovo, činite nas ponosnima što smo žene", rekla im je Amanda Holden, na što je Simon dodao da je ovo jedna od najboljih točaka koje je vidio u showu.

Čime su dame osvojile žiri pogledajte u videu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara