Pismo razočaranog oca postalo hit na društvenim mrežama: Ti si ta koja je osramotila obitelj!

Foto: Facebook

PISMO neimenovanog muškarca privuklo je pažnju mnogih kada se početkom tjedna pojavilo na Facebook stranici FCKH8. Riječ je o pismu podrške unuku kojeg je njegova kćer izbacila iz kuće nakon što je doznala da je gay.

Pismo je prikupilo tisuće lajkova na Facebook stranici, a zatim se nezaustavljivo počelo širiti društvenim mrežama.

Mnoge je zaintrigirala činjenica kako je upravo član starije generacije pokazao razumijevanje koje često nedostaje mlađima.

U pismu stoji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Draga Christine, razočaran sam tobom. U pravu si kada si rekla da je 'ova obitelj osramoćena', ali griješiš oko toga tko ju je osramotio.

Činjenica da si Chada izbacila iz doma samo zato što je priznao da je homoseksualac, ono je što 'izaziva gađenje'. Roditelj koji se odriče vlastitog djeteta ono je što se protivi 'zakonima prirode'.

Jedino inteligentno što sam čuo bilo je kad si rekla da ga nisi odgojila da postane gay. Naravno da nisi. Takav je rođen i nije to izabrao baš kao što ni ti nisi izabrala biti ljevoruka. No, ti si ta koja je izabrala i odlučila povrijediti, biti zatvorena i nazadna. Stoga, kada smo već odlučili odricati se vlastite djece, mislim da ću te pozdraviti. Imam predivnog unuka kojeg ću odgajati i zaista nemam vremena za bezosjećajnu kučku kao što si ti.

Ako pronađeš svoje srce, nazovi nas. Tata.
"

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara