Političarka na udaru jer želi "obdarenog muškarca koji ne govori"

Političarka na udaru jer želi "obdarenog muškarca koji ne govori"

Foto: Guliver Image/Getty Images

TASMANIJSKA senatorica Jacqui Lambie našla se u svim svjetskim medijima zahvaljujući radijskom intervjuu u kojem je svojeg savršenog muškarca opisala kao "obdarenog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prilično otvorena Lambie odgovarala je na sva voditeljska pitanja pa je tako kazala da nije bila u vezi zadnjih 11 godina zbog fizičkog i mentalnog stresa, ali da zato ne mora "brinuti o depiliranju". A kad su je Kim Napier i Dave Noonan pitali što traži kod partnera, kako bi joj možda probali nekoga namjestiti, ona je kazala: "Moraju imati hrpu para i pošten paket među nogama, budimo iskreni. I nije mi bitno da govore". Nakon toga nazvao je 22-godišnji slušatelj Jamie, kao potencijalni udvarač, ona je odmah provjerila ispunjava li njezine uvijete: "Jesi li obdaren?", pitala je, na što je on odgovorio: "Kao magarac". "Oh, da, točno! Imam 24-godišnjeg sina koji isto to misli. I isto to kaže", poručila mu je na to senatorica.

Nakon intervjua Lambie su napali sa svih strana te se ona odlučila ispričati. Kazala je da je sram zbog nepostojećeg ljubavnog života pokušala prikriti šalama: "Ispričavam se slušateljima koje su možda uvrijedili moji komentari. Naravno da će moji politički neprijatelji od ovog napraviti veliku stvar, ali činjenica je da sam ja pričala s Kim i Daveom na Heart FM-u, a ne sa Sarom Ferguson na ABC-ju", poručila je i dodala da je njezin savjetnik za medije sretan što je pokazala svoje pravo lice: "On mi ne govori što trebam reći u ovakvim situacijama. Cijeni to što sam iskrena i opuštena i pokazujem pravu sebe u ovakvim situacijama, a ovo je samo bio show u kojem smo se svi skupa malo zabavili".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara