Poslušajte što je Zrinka Cvitešić rekla o mjuziklu koji joj je donio veliko priznanje

Screenshot: YouTube

ZRINKA CVITEŠIĆ požnjela je velik uspjeh mjuziklom "Once", a on je sinoć okrunjen najvećom nagradom u njezinoj karijeri, nagradom Olivier za najbolju žensku ulogu u mjuziklu.

Prošle godine 34-godišnja glumica upravo se o toj ulozi raspričala za Official Theatre, u društvu kolege Decleana Bennetta.

Mjuzikl "Once" baziran je na istinitoj ljubavnoj priči, a premijeru je imao na Broadwayu, nakon čega je pokupio osam nagrada Tony. Priča je smještena u Dublin i prati "Tipa", glazbenika koji pokušava uspjeti, i "Djevojku", odvažnu samohranu majku iz Češke. Njih se dvoje zbliže zbog slomljenih srca i zajedničke ljubavi prema glazbi.

U intervjuu za Official Theatre Zrinka je kazala što misli zašto je ovaj projekt poseban: "Najdraže od svega u 'Onceu' mi je jednostavnost. I snaga ljubavi i glazbe", poručila je te se složila s kolegom da je ono što publiku najviše privlači intimnost predstave. Nakon toga ona i Declean složili su se da bi bilo lijepo da ih netko jedan dan nazove i zatraži da snime i službeni album s pjesmama iz predstave.

U drugom dijelu intervjua ispričala je i kako je pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" spomenuvši da je plesala uz "ludog Francuza koju ju je ubijao", misleći pritom na Nicolasa Quesinota. Kazala je i da ju je ova uloga naučila puno novih stvari: "Volimo biti zajedno, ona i ja. Mislim da me naučila puno stvari. Naučila me kako da budem otvorenija prema ljudima i da im više vjerujem".

Na posljetku je dvoje glumaca u "brzopoteznoj rundi" otkrilo još nekoliko detalja o sebi. Više provjerite u videima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara