Poznati podržali humanitarno-plesni projekt "Možemo pokretom"

Foto: PR

UDRUGA "Možemo pokretom" organizira humanitarno-plesni projekt za pomoć djeci oboljeloj od Downovog sindroma, koji će početi u subotu, 21. Rujna s početkom u 14:00 u XXL fitness centru u Zagrebu.

Projekt će objediniti plesne radionice u trajanju od osam dana, gdje će polaznici moći naučiti, razviti ili uvježbati svoje plesne vještine uz pomoć 24 profesionalna plesna koreografa, poput Ištvana Varge, Larise Navojec, Saše Krnetića i ostalih. Kraj projekta uveličat će završna produkcija u Kulturnom centru Travno, gdje će polaznici plesnih klubova, koji su sudjelovali na projektu, pokazati svoje najbolje plesne uratke na pozornici.

Svoj doprinos projektu prikupljanja financijskih sredstava koja će se donirati udruzi za sindrom Down mogu  dati svi; djeca, mladi, odrasli, ljudi starije životne dobi; plesači i amateri; parovi i pojedinci; potrebna je samo dobra volja. Hvalevrijedan projekt "Možemo pokretom" prepoznale su i mnoge osobe iz javnog života pa će tako svoj doprinos pomoći djeci oboljeloj od Downovog sindroma dati i Žanamari Lalić, Mark Marku, Hana Hadžiavdagić, Saša Maček, Mladen Burnać, Viktor Drago, Bojan Jambrošić, Filip Dizdrar, Sanja Doležal, Maja Cvjetković,Neven Ciganović, Mia Biondić, Hana Hegedušić, Đana Atanasovska, Ištvan Varga, Ana i Marko Herceg, Dario Šimić, Radovan Stošić.

"Možemo pokretom” je udruga za promicanje plesa, promoviranje i razvoj plesne kulture, čije je djelovanje usmjereno na poticanje, organiziranje i realizaciju na području plesne umjetnosti putem plesnih predstava, plesnih projekata i koreografija svojim članova, podučavanje plesnih tehnika i vještina kroz plesnu edukaciju, organizaciju i održavanje plesnih radionica, plesnih manifestacija, plesnih večeri i javnih nastupa članova.

Više informacija o humanitarno – plesnom projektu možete pronaći OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara