Pravi vuk s Wall Streeta prodaje svoj brutalno uređeni stan

Pravi vuk s Wall Streeta prodaje svoj brutalno uređeni stan

Foto: Facebook

ALAN WILZIG, čiji je život inspirirao dijelove filma "Vuk s Wall Streeta", upravo prodaje svoj luksuzni stan u njujorškoj Tribeci, a njegovu cijenu je spustio s 43,5 na 38,5 milijuna dolara, jer ne može naći kupca za svoj uistinu jedinstven dom, piše Business Insider.

Stan od 700 metara kvadratnih na adresi Hubertova ulica 3 ima terasu na krovu zgrade površine veće od 200 metara, šest spavaćih soba i garažu u kojoj je Wilzig parkirao svoje motocikle. Prozori stana su blindirani, a na sustavu rasvjete pozavidjeli bi mu i najbolji klubovi u Miamiju.

Svako svjetlo u stanu je dizajnirano tako da može mijenjati boju, a u izboru je njih 64. Svjetla su se pokazala praktičnima, pa su Wilzig i njegova supruga Karin upalili plava svjetla kako bi proslavili rođenje svog sina, a kad im se rodila kći upalili su ružičasta svjetla, piše Forbes.

S obzirom na to da je smješten između dvije zgrade od 17 katova, stan nudi privatnost vlastite kuće, ali uz prisutnost vratara na ulazu u zgradu. Dodatne pogodnosti su jacuzzi za osam ljudi, rukohvati omotani kožom aligatora, solarij i ogromni akvarij.

Wilzig je ovaj stan kupio 2005. godine za 4,53 milijuna dolara, a pojasnio je da ga prodaje jer je "Tribeca postala toliko otmjena da se osjeća kao da živi na Upper East Sideu"

"Vrijeme je da se useli neki upravitelj hedge fonda koji zarađuje 40 milijuna svakih šest mjeseci...ili neki ruski milijarder.", rekao je.

Wilzg je bio inspiracija za nastanak sporednog lika u filmu Martina Scorsesea, onog koji je upoznao lik Leonarda Di Capria s njegovom budućom ženom. U stvarnom životu je poduzetnik i poluprofesionalni vozač utrka, a prodaju stana isprva je oglasio samo na Facebooku.

"Slobodno ovo podijelite s vašim prijateljima koji imaju luksuzne nekretnine, ako su zainteresirani za još jednu rezidenciju na Manhattanu. Nema brokera, nemam problem s plaćanjem provizije, ali ne želim trenutno da ijedan broker ili tvrtka imaju ekskluzivno pravo prodaje (posebice jer su moji dobri prijatelj svi njujorški brokeri)", napisao je na Facebooku.

Wilzig nije bio zadovoljan time kako je prikazan u filmu, a o tome se požalio na Facebooku. Napisao je da je Scorsese zaboravio u film staviti da je on na zabavu prikazanu u filmu stigao svojim crvenim Ferrarijem Testarossa. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara