Prečesto je čuo riječi "nisam ništa osjetila" pa je odlučio snimiti dokumentarac o svom malom penisu

Screenshot: YouTube

PATRICK MOOTE zaprosio je svoju djevojku, a ona ga je šokirala negativnim odgovorom.

Učinio je to, naime, veoma javno, na košarkaškoj utakmici pred brojnom publikom i ostao veoma ponižen jer njegova djevojka, čak ni pod pritiskom gledatelja, nije mogla reći "da".

Moote je shvatio da postoji određen uzorak koji se ponavlja kroz njegovu povijest ljubavnih veza stoga je odlučio provjeriti o čemu se točno radi. Uskoro je saznao da je djevojka odbila udati se za njega djelomično iz razloga što mu je penis premalen.

On je obišao svijet tražeći odgovor na pitanje "je li veličina bitna?" te je na tu temu čak snimio i dokumentarac simboličnog imena "UnHung Hero", piše New York Post.

Patrick tvrdi da je u početku bio posramljen zbog javne sramote, no uskoro je odlučio to grozno iskustvo pokušati pretvoriti u nešto pozitivno, a i dokazati sam sebi da njegov penis nije zapravo tako malen. Liječnica, kojoj se obratio za stručno mišljenje, rekla je kako je njegov penis ipak "nešto manji od prosjeka".

"Ne mislim da imam stvarno mali penis, samo znam da nije baš impresivan ili poseban. Ali to je moj penis, ja ga volim i odličan je. Družimo se često. Ali i dalje sam nesiguran po tom pitanju", pojasnio je Moote koji je priznao da ga prijatelji često zezaju zbog njegove "veličine", ali kaže kako zapravo ništa od toga nije smiješno kad je sam sa svojim problemom izašao u javnost.

Moote je čak i svoje bivše djevojke pitao za mišljenje o svom penisu; jedna mu je dala ocjenu tri od deset dok je druga pristojno rekla: "Mogao bi biti i veći". Vjerojatno najbolnije svjedočenje dala je djevojka s kojom je Moote izgubio svoju nevinost. "Ne sjećam se baš, mislila sam da smo se samo ljubili", rekla je. Točnu veličinu svog spolovila Moote ne želi odati jer kaže kako ipak uvjeti mjerenja nisu uvijek isti stoga veličina uvijek može varirati, piše Daily Mail.

Za vrijeme snimanja svog dokumentarca, koji traje oko jedan sat i 24 minute, 30-godišnjak Moote se susreo s mnogim čudnim metodama za povećanje penisa; na Tajlandu su mu htjeli objesiti utege za testise, a nudili su mu čak i čudnu "reptilsku otopinu" kao prirodno sredstvo za povećanje penisa. U Koreji je upoznao Yoo-Soo Leeja koji mu je htio ukloniti masno tkivo s trbuha i presaditi ga u penis, a u Novoj Gvineji povećanje spolovila postiže se ubrizgavanjem ulja u njega. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara