Prodaje djevičanstvo za 2000 eura, no zainteresirane žene trebaju izgledati pristojno

Prodaje djevičanstvo za 2000 eura, no zainteresirane žene trebaju izgledati pristojno

Screenshot: Stirile Pro TV

SORIN GEORGIAN SALINIEVICI iz rumunjskog Galatija prodaje svoje djevičanstvo za minimalno 2000 eura. Radi se o iznosu koji mu je potreban kako bi mogao izaći iz dugova, i ovaj 24-godišnjak svoju ponudu shvaća vrlo ozbiljno.

Salinievici je nekoć studirao, no zbog neimaštine je bio prisiljen odustati od studija i sada radi kao zaštitar s primanjima koja ne prelaze 1200 kuna. Zbog toga je ovaj mladić svoj grad već oblijepio plakatima, na kojima je poručio kako bi noć provedena s njim nekoj dami bio odličan poklon za nadolazeći Dan žena, prenosi Mirror.

Na plakatima je također napisao: "Radim ovo kako bih izašao iz financijskih problema, ne zbog zabave, i želim za to 2000 eura. Neću pristati na manje".

Njegovi uvjeti su sljedeći: žena koja će mu oduzeti nevinost treba biti iskrena i normalna.

"Ne treba biti pretjerano lijepa, ali treba biti draga i pristojna", poručio je mladić.

Njegov prijatelj Vasile Han je otkrio da je Salinievici dosad imao nekoliko veza, no da "nikada nije pronašao onu pravu s kojom bi otišao do kraja".

"On seks shvaća jako ozbiljno, a to što je svoje djevičanstvo ponudio na prodaju, govori puno o ozbiljnosti financijske situacije u kojoj se našao".

Salinievici je već dobio jednu ponudu od 29-godišnje djevojke iz Bukurešta, no odbio ju je jer mu je ponudila samo 1.125 eura.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara