Pronađen kriminalac koji nije pozvan na inauguraciju

Pronađen kriminalac koji nije pozvan na inauguraciju

Foto: Hina

"NE SAMO da sam ljut, nego sam i razočaran", počinje svoju tužnu priču Nenad V., pedesetogodišnji profesionalni kriminalac koji je, barem za sada, jedini poznati osuđeni kriminalac koji nije pozvan na inauguraciju prve hrvatske predsjednice.

"Dobro, nisam u HDZ-u, ja sam old school lopov. Možda je to dijelom razlog, ali i dalje mi nije jasno", priča nesretni Nenad.

"Što da vam kažem, i ja sam plaćao kurve, koristio kokain, a ustaške pjesme su mi ringtone na mobitelu. Što sam još trebao napraviti?", pita se Nenad dodavši kako mu ni ubijanje civila u ratu nije strano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenad kaže da ga najviše boli činjenica što ne zna koji su kriteriji.

"Jednostavno nije pošteno! Dvadeset godina švercam kokain i nikada me nije uhvatilo. A uhvate te da plaćaš kurvu sa par grama i eto te na inauguraciji”, tužno rezignira Nenad kojemu je malo otužno da je sada u modi samo privredni i politički kriminal, dok se lopove starog kova, umjesto u Banske dvore i Markov trg, šalje u zatvor.“Ne samo da sam ljut, nego sam i razočaran", počinje svoju tužnu priču Nenad V., pedesetogodišnji profesionalni kriminalac koji je, barem za sada, jedini poznati osuđeni kriminalac koji nije pozvan na inauguraciju prve hrvatske predsjednice.

Tekst uz dozvolu prenesen sa satiričnog portala Sprdex.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara