Rekordna posjećenost: CineStar kina u jednom danu posjetilo preko 60.000 gledatelja

Rekordna posjećenost: CineStar kina u jednom danu posjetilo preko 60.000 gledatelja

Foto: Press

VIŠE od 250 CineStar zaposlenika u 14 multipleksa jučer je dočekalo preko 60.000 kinoposjetitelja koji su uživali u jedinstvenoj promotivnoj akciji CINESTAR DAN ZA 10! tijekom koje su mogli pogledati najveće aktualne filmske hitove.

Da je interes publike iznenadio i same organizatore govori brojka koja ovaj događaj svrstava među najposjećenija jednodnevna događanja u Lijepoj našoj, a za vrijeme akcije svi su CineStar multipleksi oborili svoje dnevne rekorde posjećenosti! Osim kino ulaznice, posjetitelji CineStara mogli su po promotivnoj cijeni kupiti i omiljene grickalice te osvježavajuće piće zbog čega su kina s 5 zvjezdica bila definitivno najbolji izbor za izlazak ovaj utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasaU akciju CINESTAR DAN ZA 10! bili su uključeni i formati 4DX, IMAX, realD 3D i AURO kako bi što više posjetitelja moglo uživati u tehnološkoj superiornosti gledanja filmskih hitova na velikim platnima uz najnoviju tehnologiju zvuka, ponos CineStar lanca. Zaljubljenici u klasičnu glazbu na jučerašnji su dan mogli pogledati najromantičniji balet - Giselle u izvedbi Royal Opera House iz Londona koji je dio stalnog programa SPEKTAKLI U CINESTARU.

Za sve kojima su filmovi ipak draži ponuda je bila zaista raznolika, a uključivala je hitove poput "Transformers: Doba izumiranja", "Na rubu budućnosti", "Godzilla", "Kako izdresirati zmaja 2", "Yves Saint Laurent", "Walking on Sunshine", "Gospodarica zla", "Tko preživi pričat će", "Izbavi nas od zla", "Grace od Monaka" i "Obiteljski kaos". 

Zanimljivo je da su ulaznice za 4DX filmove rasprodane u svega sat vremena kao i da je akcija CINESTAR DAN ZA 10! privukla jednako i pripadnike mlađih generacija kao i stariju populaciju te da je tijekom trajanja akcije svaki sat na blagajnama CineStara prodano više od 1500 ulaznica.

Zbog iznimne uspješnosti prvog izdanja najboljeg kino dana u godini za očekivati je da će CineStar ovakvo događanje ponoviti i 2015. godine na radost svih ljubitelja sedme umjetnosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara