Reprezentativac Nikica Jelavić poziva na projekt Pokreni se!

Foto: Press

HRVATSKI nogometni reprezentativac i igrač engleskog Evertona, ususret utakmici s Belgijom koja se sutra igra u Zagrebu, podržao je projekt Pokreni se i pozvao sve da se priključe u jednom od kontinentalnih gradova.

"Podržavam projekt Pokreni se i pozivam sve da nam se pridruže u jednom od kontinentalnih gradova ove jeseni i zime! Redovitim vježbanjem ćete poboljšati vlastiti zdravstveni status, osjećat ćete se bolje i sretnije!", izjavio je Jelavić.

Kontinentalna turneja Pokreni se počinje ove subote, 12. listopada u 10 sati u osječkoj dvorani Gradski vrt, koja je organizirana u suradnji s Gradom Osijekom i Zajednicom sportskih udruga grada Osijeka, te gradskim savezom za sportsku rekreaciju Sport za sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjaci Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Vas pozivaju da se prijavite na www.pokrenise.hr i na taj način osigurate sudjelovanje u zajedničkom vježbanju u pet gradova kontinenta Osijeku, Krapini, Karlovcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu. Vaš dolazak bit će nagrađen poklonima.

Projekt Pokreni se nudi nove sadržaje, prvi puta stručnjaci Biotreninga na vježbačima će provesti besplatnu dijagnostiku, temelj i početak svakog vježbanja. Predavanje iz područja nutricionizma uz brojne zanimljive testove održat će nutricionistkinje iz Definicije hrane. 

Podsjetnik na ljetnu turneju DVD Pokreni se od sredine listopada ekskluzivno će se moći pronaći u drogerijama diljem Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara