Rugali joj se zbog izgleda, no onda je uslijedilo nešto neočekivano

Rugali joj se zbog izgleda, no onda je uslijedilo nešto neočekivano

Foto: Facebook

KRISTEN LAYNE iz Tennesseeja na Facebooku je objavila oglas u kojem je na prodaju stavila haljinu koju je nosila za svoju malu maturu prije dvije godine, nadajući se da će tako prikupiti novce za novu haljinu koja joj je trebala za veliku maturu, prenosi Huffington Post.

Tako je 18-godišnjakinja u oglasu priložila fotografiju na kojoj nosi "svoju haljinu iz snova", i ne sluteći da će na račun iste dobiti negativne komentare na račun izgleda.

Layne je oglas objavila u jednoj grupi na Facebooku koja je prepuna sličnih oglasa. U toj se haljini "osjećala kao princeza" i doista ju je šokiralo kada je postala meta dvojice mladića koji su je na toj društvenoj mreži pošteno izvrijeđali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njih dvojica su napisali neke užasne stvari, rekli su mi da sam debela i ružna", kazala je djevojka koja je na njihove komentare miroljubivo odgovorila: "Možete li, molim vas, prestati pisati
takve stvari? Žao mi je što vam se moj izgled ne sviđa".

 

Njezin komentar nagnao je mnoge članove grupe da stanu u njezinu obranu, nakon čega je uslijedila lavina pozitivnih komentara i komplimenata.

"Ova djevojka je očigledno lijepa, iznutra i izvana", glasio je samo jedan od njih.

No, članovi grupe nisu stali samo na tome, već su za Kristen prikupili novce kako bi si kupila novu haljinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara