Seksi strana srpske vlade: Golišave fotografije mlade savjetnice postale pravi hit

Seksi strana srpske vlade: Golišave fotografije mlade savjetnice postale pravi hit

Foto: Facebook

VANJA HADŽOVIĆ, mlada savjetnica zaposlena u Ministarstvu vanjskih poslova, postala je prava zvijezda nakon što su tamošnji mediji nabasali na njezine izazovne fotografije.

Inače, u njezinoj biografiji stoji da je završila menadžment u medijima na Megatrendu, kao i da je zaposlena na položaju mlađeg savjetnika u Ministarstvu, a to su za Blic potvrdili i u ministarstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona već neko vrijeme radi, obučava se kroz različite sektore. Od onog koji se bavi konzularnim poslovima, bilateralom, multilateralom", govore u ministarstvu. Riječ je o takozvanom "rotiranju", a ono po pravilu prethodi odlasku u jedno od veleposlanstava.U Vanjinoj biografiji stoji i da je zamjenica predsjednika mladeži SPS-a, što joj je bila karta za ulazak u Ministarstvo vanjskih poslova.

Na internetu je moguće pronaći veliki broj vrlo provokativnih fotografija mlade savjetnice, ali i velik broj ugašenih profila (između ostalog i onaj na Gentleman's Choiceu) iz čega možemo zaključiti da je stari hobi odlučila ostaviti iza sebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara