Turneja PlayOnea u znaku spektakularnih partyja u prepunim klubovima

Foto: Mrko Pavilć, Dario G/Press

IDEJNI koncept producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" & DJ Fresh Jay) da osim na inozemnom tržištu naprave turneju u Hrvatskoj i regiji, pokazao se i više nego uspješnim.

Serija uspješnih koncerata koje su dosad održali u nekoliko velikih hrvatskih klubova, kao što su zagrebački Green Gold Club, riječki Mistique Club, šibenski Inside Club ili bjelovarski Alcatraz, dokazuje da PlayOne svojim spektakularnim nastupima jednako oduševljava publiku svakog podneblja, a iza sebe ostavlja prepune klubove.

Tako je njihov nedavni nastup u klubu Alcatraz bio popraćen neviđenom euforijom i atmosferom koja je podsjećala na najbolje svjetske partyje elektronske glazbe. Gotovo je impresivno kako je bjelovarska publika reagirala na zvukove PlayOneovih i aktualnih svjetskih klupskih hitova, što dokazuje da i u Hrvatskoj postoji velik dio publike koji je željan klupske glazbe i spektakla na visokom nivou. PlayOneova interakcija s publikom, live segmenti nastupa, ruke u zraku, MC-anje, rap dionice i euforično skakanje u ritmu PlayOneovog seta, najbolje opisuju što se događalo tu večer.

Budući da su godinama skupljali iskustvo surađujući i s nekima od najznačajnijih svjetskih glazbenih imena, kao što su house diva Barbara Tucker, renomirani glazbeni producent i dobitnik Grammyja Andy Wright, frontman popularnog Simply Reda Mick Hucknall i mnogi drugi, D'Knock i DJ Fresh Jay znaju kako to rade najveći majstori svjetske glazbene scene. Nastup PlayOnea ne čini samo DJ set vrhunske klupske glazbe, već i spektakularni live show uz Mr. Iggsa na elektronskim bubnjevima i perkusijama te atraktivne plesačice iz plesne skupine First Entertainment, koje svojim sexy koreografijama mame uzdahe svih prisutnih gdje god se pojave.

Nakon Alcatraza, PlayOne nastavlja s koncertima po regiji i inozemstvu, a uskoro se očekuje i izlazak video spota za pjesmu "Can I Get Some Love" u produkciji Studija 25, koji će sadržavati najbolje dijelove njihovih dosadašnjih nastupa.

Budući da je njihov remix pjesme "We Can Heal" na kojem su surađivali sa Zvonimirom Dusperom postigao respektabilan uspjeh, uskoro se planiraju pridružiti i legendama house glazbe na aktualnoj koncertnoj promociji svjetskog humanitarnog projekta „We Can Heal“. Iza njega stoji njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker te ostali sudionici, kao što su legende klupske scene Frankie Knuckles, DJ Spen, David Morales i mnogi drugi.
 
PlayOne nastavlja s turnejom, pripremaju nove singlove te pune listu s novim datumima svojih nastupa. Najavljuju žestoko koncertno ljeto!

Pogledajte video s energičnog nastupa PlayOnea u klubu Alcatraz.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara