Star se ne da: Charles Manson i ja ćemo se vjenčati, on je najljepši i najslađi čovjek na svijetu

Star se ne da: Charles Manson i ja ćemo se vjenčati, on je najljepši i najslađi čovjek na svijetu

Screenshot: Inside Edition

NAKON što se prošlog tjedna svjetskim medijima proširila vijest o otkazivanju vjenčanja između 80-godišnjeg Mansona i 27-godišnje Afton Burton poznatije kao Star, ona sad tvrdi da to nije istina.

U intervjuu za Inside Edition Burton je kazala: "Da, oženit ću se za Charlesa Mansona! Mislim da je on najljepši čovjek na svijetu!".

Osim toga, dodala je: "Kad smo se upoznali mislila sam da je najslađi. Pitao me valjda deset puta želim li se udati za njega", a o mogućnosti njegovog izlaska iz zatvora napomenula: "Ostat ću s njim neovisno o tomu je li u zatvoru ili vani".

Podsjetimo, prošli tjedan novinar Daniel Simeone za NY Post kazao je da ima pouzdanu informaciju da je vjenčanje otkazano, a kao razlog naveo je činjenicu da je Manson saznao da ga Star samo želi iskoristiti, odnosno izložiti njegovo tijelo nakon što umre te tako na njemu zaraditi. Kazao je i da je Manson čitao vrijeme zapravo znao za taj njezin plan (koji je skovala s prijateljima) te da je zato odugovlačio vjenčanje, pokušavajući što više izmusti iz njezinih posjeta. Također, njihova dozvola za vjenčanje, koju su izvadili u studenom, istekla je pretprošlog četvrtka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara