Tarantino ipak snima "Osmoricu omraženih"

Tarantino ipak snima "Osmoricu omraženih"

Foto: Press

NAKON što je zbog curenja informacija o njegovom novom filmskom projektu američki filmski redatelj Quentin Tarantino u siječnju demonstrativno objavio da je odustao od najavljenog snimanja vesterna "Osmorica omraženih", sa snimanjem se ipak ide dalje, ali bez Christopha Waltza, piše Showbiz 411.

Glumačka i autorska ekipa okupit će se u Wyomingu u studenome a uključivat će, među ostalima, Samuela L. Jacksona, Tima Rotha, Brucea Derna, Michaela Madsena, Kurta Russella, Jamesa Remara, Amber Tamblyn, Waltona Gogginsa i Zoe Bell, otkriva taj internetski portal za vijesti iz američkog showbusinessa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, u novome filmu neće igrati Christoph Waltz, ovjenčan Oscarima za uloge u prethodnim Tarantinovim projektima "Nemilosrdni gadovi" i "Odbjegli Django".

Tarantino je prošli tjedan izjavio kako se sada "smirio", nakon prvotnog šoka zbog curenja u javnost detalja oko njegovog sljedećeg planiranog uratka, te je povukao tužbu koju je pokrenuo protiv web stranice Gawker. Otkrio je da trenutno po drugi puta prekraja scenarij "Osmorice omraženih", te da je u planu i treća verzija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara