Trudna blogerica našla se na udaru kritike zbog ekstremne dijete koju promovira

Trudna blogerica našla se na udaru kritike zbog ekstremne dijete koju promovira

Foto: Instagram

PRIRODNO mršava Loni Jane Anthony (25), koja je u 26. tjednu trudnoće, nedavno se našla na udaru kritike nakon što je na svom blogu počela promovirati ekstremnu dijetu koja se uglavnom bazira na bananama.

Mnogi su u komentarima zaključili kako je riječ o narcisoidnoj osobi koja se ponaša neodgovorno.

"U redu je ako sama odlučiš ići na neku čudnu dijetu, ali u tvojoj prehrani ne postoji dovoljno hranjivih tvari koje bi pomogle rastu tvog djeteta", komentirali su neki od 100 tisuća fanova koji prate njezin profil na Instagramu.

Nikad se nije osjećala bolje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Loni Jane tvrdi da se nikada nije osjećala bolje i dodaje da je puno zdravija. Što je i razumljivo ako u obzir uzmemo da je prije ove dijete imala zdravstvenih problema jer jela je samo brzu hranu i konzumirala alkohol."Sve je počelo prije otprilike tri godine. Počela sam dobivati infekcije kože, akne i počela sam se debljati, a uvijek sam bila vitka. Bila sam umorna, a priča je završila s cijelim nizom zdravstvenih problema, uključujući gljivice, neuravnotežene hormone, nepravilan menstrualni ciklus i otpadanje kose", napisala je.

80/10/10

Nakon dužeg istraživanja otkrila je način prehrane koji uključuje samo sirovo voće i povrće. Riječ je o dijeti dr. Douglasa M. Grahama "80/10/10" koja uključuje 80% voća i povrća, 10% proteina i 10% masnoća.

I dok neki tvrde da promovira loše prehrambene navike kod mladih djevojaka i pritom šteti vlastitom djetetu, drugi tvrde da ih je njezin potez "inspirirao".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara