U nekoliko mjeseci zabavljala se s čak 98 muškaraca i naučila ovo

U nekoliko mjeseci zabavljala se s čak 98 muškaraca i naučila ovo

Foto: Facebook

SUSAN WINTER odlučila je svima dokazati da je formalno udvaranje dosadno, neprirodno i nepotrebno.

Ova stručnjakinja za veze i autorica napravila je mali društveni eksperiment jer joj se nikada nije sviđao koncept "hodanja" i udvaranja. Neki njezini kritičari optužili su je da nikada nije službeno hodala s nekim i izlazila na formalne spojeve.

Zbog toga je odlučila prihvatiti poziv svakog muškarca koji ju pozove van. U razdoblju od devet mjeseci izašla je van s 98 muškaraca.

To nije promijenilo njezino mišljenje o izlascima na spojeve i samo je utvrdilo njezino stajalište da je hodanje "samo potrebna prezentacijska pozornica za mogući budući interludij".

"Dejtanje u današnjem svijetu srodno je ekstremnom sportu", kaže Susan i tvrdi da je to prilika da obje strane površno paradiraju svoje talente i imetak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Žene na visokim petama šepure se dok u divljačkom stampedu prelaze jedne preko drugih u borbi za pažnju muškarca", oštro je ispričala Susan.

Naglašava da je tijekom svog eksperimenta "hodala" s muškarcima u tradicionalnom smislu te riječi. Dopustila je da joj udvaraju, ali nije spavala sa svih 98 muškaraca.

Neki od spojeva bili su "na slijepo" i muškarce su joj preporučili prijatelji ili kolege, druge muškarce upoznala je preko osobnih oglasa, a neke preko profesionalnih agencija za pronalaženje partnera.

Nakon devet mjeseci zaključila je da je iskustvo hodanja i udvaranja užasno dosadno. Većina muškaraca iskoristila je spoj kao priliku da spomenu svoju moć i utjecaj, a neki su se nabacivali imenima slavnih ljudi koje poznaju.

"Muškarci se hvale svojim igračkama, a žene služe kao krave, svinje i konji koji se natječu za prihvaćanje. Oni mašu svojim igračkama pred našim očima i nadaju se da ćemo zagristi mamac. Čudno, nisu oni mamac, nego njihov imetak", napisala je Susan za Huffington Post.

Zaključila je da je stara "old school" metoda upoznavanja u kojoj slučajno nabasate na nekog ipak bolja jer tada nitko ne osjeća potrebu za zajedničkim i nepotrebnim impresioniranjem: "Bez obzira na to šećem li sa svojim psom ili idem u teretanu, nalazim se tamo gdje želim biti i živim život koji volim. I tako se upoznajemo. Prirodno. Organski. Iskra koju pronađemo služi kao naša poveznica".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara